Work and Travel
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bayan watçılar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben de bir bayan watçı olarak birkaç şey yazayım

2011 yazında wat yaptım daha önce 2008 yazında okulumla birlikte boston'da yaz okuluna gitmiştim 1 ay. wat yaz okulundan çok farklı bambaşka bir tecrübe oldu.
    2 kız maine eyaletinde kennebunkport'da housekeeper olarak çalıştık. şansımıza aile tarafından işletilen küçük bir oteldi ve patronlarımız çok iyiydi. otelin bahçesinde karavanda kaldık, karavan yahu! hayatımda bir daha böyle bir şey yaşar mıyım bilemiyorum çoğu evden daha konforlu bir karavandı. 2 çinli ile birlikte... interexchange sponsorluğunda gittiğimiz için 2 gece new yorktaki new yorker otelde konaklama şansımız vardı, mükemmel bir otel kesinlikle... lokasyon olarak da muhteşem.
    new york ve boston'ı daha önceki amerika seyahatimde gezmiş olduğum için bu iki şehri tekrar gezmek hiçbir yeri unutmadığımı görmek ve tekrar oralara ayak basmak çok güzeldi.

forumda bayanların wata uygun olmadığı ya da gidenlerin de hep isyanda olduğu yazılıp duruyor ama biz iki kız hiçbir şeyden şikayetçi olmadan, çıkan ufak tefek aksilikleri bi şekilde çözerek hiç sefalet çekmeden bu işi tamamladık ve ülkeye döndük. bu yaz için tekrar gitmek istiyoruz önemli olan şirket ya da başka bir şey değil kesinlikle patronlar diye düşünüyorum belki onlar bu kadar iyi olmasaydı kötü bir wat geçirmiş olacaktım wat için şans çok önemli.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

newyorker otelden sonra karavan sarmamıştır bende ilk 2 gece kalmıştım yeri çok süper
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    newyorker otelden sonra karavan sarmamıştır bende ilk 2 gece kalmıştım yeri çok süper
    hahaha doğru diyorsun

interexchange bu yaz da new yorkerda 2 gece konaklama şansı verir mi bilmiyorum ama gerçekten çok güzel bir şanstı.

biz maine'e iş yerimize gitmek için de port authorityden otobüse binmiştik ve terminal new yorkera çok yakın, otelin çok faydası oldu.

açıkçası karavanda çok mutluyduk internet, televizyon, mikrodalga fırın, duş, buzdolabı... bi evde olması gereken her şey vardı hatta otelin bahçesinde kaldığımız için iş bittikten sonra dilediğimiz gibi havuzu da kullanabiliyorduk bayağa rahattık

biliyorum ki çoğu ev tutan arkadaşın ev hayalleri bayağa kötü çıkıyor şansımıza karavanımızda her şey vardı hatta ilk gittiğimize patronlar 1 haftalık yiyecek alışverişi bile yapmışlardı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)