T.C kimlik numarası isim soyisim telefon numarası bunlar benim kişisel bilgilerim neden vernek zorunda bırakılıyorum bunları vermessem neden üyeliğim iptal ediliyor ben bu bilgileri hiçkimseye vermek zorunda değilim vermiyeceğimde üyeliğimi iptal etmek istiyorsanız bu yüzden buyrun iptal edin.....!

burası sadece bi forum sadece bi forum bu bilgileri vermek zorunda bırakılmamalı hiçkimse ileri sürdüğünüz açıklamaları ben samimi bulmadım açıkçası bu forum WAT ile ilgili en buyuk forum olabilir bazı konularda sorunlarda yaşanabilir ama benim kişisel bilgilerimi vermek zorunda bırakmamalı ben rahatsız oldum yazmıorum zaten arada girip bakıyorum diye butun bilgilerimi vermek zorunda değilim....!

en azından bundan sonraki üyeler için gerekli tutulsun biz kayıt oldugumuzda bu gereklilikler yoktu ve bu sekilde kayıt olduk şimdi verdiğiniz hakkı geri alıyorsunuz bu emrivakiden başka bişey değil....!

sözün kısası ben rahatsız oldum bu kuraldan bunuda belirtmek istedim tekrarlıyorum bu bilgileri ben girmeyeceğim buyrun iptal edinn üyeliğimi....!