Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@sincili,

Konuyu fitilleyen üyemiz forumda yapmış olduğu hatalara karşın yöneticiden uyarı aldığı için turkishwat.net'a zaten yazmıyordu; lakin bu tür bir konuya mesaj bırakmayı kaçırmamış. Kendisine şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz. Üyeliğini de tamamen siliyoruz.
ilk mesajı gönderenin kınanacağını tahmin ediyordum ama sırf uygulamanızı ilk eleştiren olduğu için üyeliğini silmeye kadar işi götüreceğinizi tahmin etmiyordum.. sincili.yi tanımam etmem, daha önceden ne demiş ne yazmış onu da bilmem ama bildiğim tek şey yazdıklarında ben ne bir kin, ne de kötü niyet görüyorum (keza diğer üyelerin mesajlarında da öyle)..

ben de siteye ilk girdiğimde karşımda o bilgilerin zorunlu olarak girilmesi istendiğinde girmedim ve girmeyeceğimi de söyledim zaten.. bu uygulamada ısrar ederseniz zaten silersiniz yazmayanların üyeliklerini ama ben bu hatanızdan dönmenizi beklerim, onun için de starfire gibi forumu bırakma kararı alıyorum gibi bir şey söylemiyorum..

ben şu ana kadar da isim vererek hiç bir firma hakkında olumsuz bir şey yazmamışımdır.. yazan olursa sorarsınız adın soyadın, tc kimlik no nedir kardeşim diye.. bunu her üyeden istemek saçma.. o zaman kaldıralım nickleri..

ayrıca yazında hala neden cep telefonlarını istediğinize dair mantıklı bir neden ortaya koymamışsın..

son olarak..

Olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz (tehditvari mesajlar haricinde).
ben önceki mesajlarda tehditvari hiç bir mesaj göremiyorum.. eğer benim şu yazıma atıfta bulunuyorsan..

Alıntı nderssen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
he biz burda yardıma ihtiyacı olan arkadaşların sorularına cevaplıyoruz eğer üyelik filan silecekseniz hiç de umrumda olmaz açıkçası.. benim kaybedeceğim bir şey yok.. site yöneticileri siz kaybedeceğiniz üyelerinizi düşünün, artık aldığınız reklamlara etkisi olur mu bunun orasını da bilemem..
bunun tehditle uzaktan yakından alakası yok, bu sadece bir öngörü yani bir çok üyenizi bu tarz bilgiler girmediği için silmek zorunda kalabilirsiniz, öbür taraftan da yeni üye olacaklara da bu tarz bilgilerin girilmesi sakıncalı görülecektir yani potansiyel forum yazarlarında da bir azalma söz konusu olacak..
hala tehditvari olduğunu düşünüyorsan, tehdit ile ilgili bildiğin tanımları tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim..