Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Iyi peki ozaman bundan sonra danismanlik sirketinden kazik yemis bir adam buraya yazi yazdiginda yaziyi 2 gun tutalim daha sonra sirketlerden gelen dava baskilari ve sikistirmalari ile yazi kalksin. Boylece hangi sirket iyi hangisi kotu kimse bilmesin. Hadi tamam 2. yili olanlar iyi ya da kotu sirketi ayirabiliyor ufak tecrubelerinden. Ya ilk yili olanlar? Insanlar paralarini uckagitcilik yapan sirketlere mi kaptirsin? Bir arkadas demis 'eminimki kazanc amacli' diye. Maksat para kazanmak olsaydi burada neler yapilirdi neler bu tur kucuk durumlarla ugrasilmazdi emin olun. Buradaki art niyetimiz ne olabilirki?
benim yazdıklarımı dikkatle okursan ben şirketleri kötüleyen adama önce ulaşın, durumu anlatın sonra kimlik bilgilerini isteyin adam sizi sallamıyorsa, cevap vermiyorsa veya bu bilgileri vermek istemiyorsa o zaman silersiniz dedim.. adam gerçekten mağdur olmuş birisiyse kimlik bilgilerini vermekten de çekinmez demişim ayrıca..

bir diğer önerim de, forumda mağduriyetlerini paylaşacak arkadaşlara önceden kimlik bilgilerini paylaşmaları gerektiği ile ilgili duyuru yapabilirsiniz idi..

Alıntı nderssen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sana göre rahatsız edici olmayabilir ama eminim birçok kişi cep telefonu numarasını sadece site yöneticileriyle olsa dahi paylaşmak istemez. ayrıca isterseniz özel mesaj atarak pekala o kullanıcıya ulaşabilirsiniz, telefon numarası şart değil yani. mesajınıza cevap vermiyorsa, silersiniz kullanıcının şirketi kötüleyen mesajını.
hem sen de demişsin bak, şirketler sizi zaten mesajı silmeniz yönünde arıyorlarmış. kullanıcıya durumu anlatırsınız, adam söylediklerinin arkasında duruyorsa zaten çekinmez kimlik bilgilerini açıklamaya.

hee şunu da yapabilirsiniz, forum kuralı olarak şunu eklersiniz:
eğer bu forumda mesajlarınızda bir firmayı kötüleyecek yönde yazılar yazarsanız, kimlik bilgilerinizi bizimle paylaşmanız gerekmektedir, aksi takdirde mesajınızın silineceğini bildiririz. (nedenlerini de açıklarsınız kuralda)