Alýntý ayhn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
60-70 demiþim ama 160-170 de olabilir günlük, dediðim gibi net hatýrlamýyorum rakamý.. Sokakta duran satýcýlarla konuþmuþtuk. Turun detayýný inan hiç hatýrlamýyorum, adam ayak üstü bir sürü þey anlattý ama ben Miami'deyken biraz problemler vardý kafada hiçbir þey yok son güne dair

Dediðim hostelin sadece mekanlarla anlaþmasý var, hostelin önünde millet toplanýyor -tabi önceden resepsiyonda adýný yazmalýsýn listeye- (gerçi yazmasan da çok problem olmaz heralde)ondan sonra hep beraber bir gece kulübüne gidiyorlar. Biz Mansion ve Nikki Beach'e gitmiþtik. Mansion mekan olarak on numara bir yer, anlatmaya gerek yok zaten Miami'nin en saðlam mekanlarýndan biri... Hostelle gitmenin iyi bir yaný daha var, mekanlara VIP'den giriþ yapýyorsun Normal girmeye kalksan bazen parasýný verip bile giremiyorsun sýradan, kapýnýn önünde bekletiyorlar milleti, sanýrým bay-bayan sayýsýný yakýn tutmak için...

Key West de zurnanýn zurt dediði yer... Amerikanýn en güney bölgesi.. Biz günübirlik gittik arabayla, benim hoþuma gitti gayet sevimli bir kasaba.. Bolca Küba purosu bulabilirsin
Hocam aðzýna eline saðlýk çok güzel anlatmýþsýn yaþamýþ kadar oldum, oraya gidince zaten kafamdaki soru iþaretleri kalkacaktýr zaten, iyi bir gezi planý ile bütçe planý yapmam gerekiyor sanýrým, yarýn bankaya sanýrým maaþým yatýyor, artýk tam olarak yarýn planýmý size de burda açýklayýp nasýl olduðunu danýþacaðým, çok teþekkür ederim bu tecrübeelrinizi aktardýðýnýz için, ben de yaþayýnca burda anlatacaðým umarým)) key west e muhakkak bir gezi otobüsüyle gideyim diyorum, ))