Arkadaþlar merhaba, eðer baþlýðý yanlýþ yere açtýyrsam özür dilerim, bu ilk mesajým)) 6 aylýðýna UMass da eðitim almaya geldim ve geleli 2 hafta oldu. Sizden ricam okullarýn tatil olduðu bir zamanda Florida turu yapmak istiyorum. 21 Aralýk 2010 ile 02 Ocak 2010 arasý (yaklaþýk 2 haftalýk süreyi) zamanýmý Florida'da geçirmek istiyorum. Bu þekilde bir plan için sýnýrlý bir bütçem olduðunu düþündüðümüzde;
1) En ucuz ulaþým imkanýn nedir ve nasýl araþtýrýrýz? (En yakýn havalimaný Boston Logan Airport)
2) Sizce 2 haftalýk süre içerisinde Miami, Bahamas, Orlando gibi yerleri hangi sýrayla görmeliyim? burada nereelri görmeliyim, sahil, gezilecek yerler, waltdisney, bahama ...vb hangi sýrayla görmeliyim, ve bana ekstra ne kadara mal olur???? gezilecek yerler hakkýnda nelere dikkat etmem gerkiyor???
3) Kalacak yer konusunda en ucuz tercihlerim ne olabilir, bahsettiðim yerlerde ucuz hosteller bulunur mu? Örneðin; 4 kiþilik odalarda tek kalýrsam tek kiþi parasý öder miyim, rahatlýkla orada bulabilir miyim, internet üzerinden booking yapabileceðim uygun bir site var mý?
4) Paket turlar düzenleyen þirketler var mý, nasýl ulaþýrým, kendim gezsem daha iyi olmaz mý?
Arkadaþlar derdimi siz benden daha iyi biliyorsunuz, sizin deðerli tecrübelerinizi ve yorumlarýnýzý bekliyorum? Þimdiden sevgiler, saygýlar....