Merhaba, foruma hoþgeldin =)
2 sene önceki Florida fatihi olaraktan (Tüm floridayý arabayla gezmiþ bulunuorm =) )
-Eðer bar klüb üstü açýk esmer kýzlar eðlence mekanlarý görcem diosan Miami'ye gidebilirsin. Onun dýþýnda Miami'den cacýk olmas =) Kumsalý kötü heryer çok pahalý hostel yada hotellerin fiyatlarý diðer yerlere göre uçuk adý var sonuçta Miami!!!
-Orlando'da pahalý ama Florida'nýn görülesi yerlerinden. En azýndan outletler, dev eðlence parklarý iþi götürüyor. Mutlaka Universal Studios'a git. Yaz sezonu olmadýðý için kesin çok acaip indirimler vardýr. Hava hala sýcaktýr orda dev Aqua parkýnada gidebilirsin universalorlando.com'a git kesin paket eðlence paketleri vardýr kafana göre birini al. Ama kesinlikle hergün bir tane parký gez. Bir güne iki park sýðdýrma. Çok büyük outletler. Alýþveriþ merkezleri var. Git gönlünce gez. Ucuz bulduðunu alýrsýn.
-Tallahasse: Sakýn gitme

Floridanýn baþkenti die geçio ama bu kadar kötü bi yer olamaz.
-Fort Lauderdale: Miami'ye yakýn okyanusa kýyýsý olan güzel birþehir. Ýyi ortam var gidilebilesi.
-Panama City Beach: Kesinlikle gitmeni öneririm. Floridanýn en güzel kumsalýnýn olduðu mekan. Hemde kesinlikle Miamiden çok ucuz. Ortamýda on numara. Yeni nesil amerikan college bebelerinin SpringBreakteki yeni mekaný. Dünyanýn en büyük Beach Club'ýna sahip. Club La Vela internetten araþtýr. Baya bi rus arkadaþta var orda. Work&travella gittiler orda kaldýlar. Biz türk olaraktan baya kendimizi sevdirdik oraya
-Destin: Gidilebilesi, Outletler felan var fakat Orlandodan sonra basit kaçabilir.
Bunun dýþýnda eðer Spring Breakte gitmiceksen kesin yer bulursun. Craiglist'e ilan yerleþtir belki seninle seyehat etmek isteyen çýkar. Belki arabasý vardýr beraber gidersiniz benzini paylaþýrsýn. En ucuz ulaþým tabikide GreyHound fakat Nigýr YowYow takýmý genelde greyhound otobüslerini mesken edinmiþ durumda (Çekinilesi

)
Olmadý araba kirala ama tek baþýna yolculuk koyar biraz Florida'da Miami'den Orlandoya 500mü 320 mil mi ne düz gidiosun abi

Hiç bi viraj yok hiçbi exit dönüþ yok

Hani direksiyonla gazý kitlesen geç arkaya uyu yani
Ufak bi aný: Miami'den çýktýk Orlandoya gidioruz ben bide kankim. Direksiyonda ben
yol dümdüz konuþ konuþ bi yere kadar konuþcak konu kalmadý. Ben bi ara sýzmýþým
arkadaþta farketmemiþ. Öle ben uyuyarak gidiomuþuk
En son arkadaþ biþiler anlatmaya baþlamýþ benden ses yok. Elini gözümün önünden geçirmiþ. Benden ses yok. En son dürtmesiyle uyanmýþým ki bana sadece gözümü kapayýp açtým gibi geldi
Meðersem o arada baya bi uyumuþum çünkü arkadaþ baya bi biþiler anlatmýþ
Ben hiçbirini hatýrlamýorm 
Sonuç: Amerika yollarýnda yalnýz baþýnýza uzun yolculuða çýkmayýn
Dünyadaki en sýkýcý yollar
Düz 
Bookmarks