Eyvalla kardeşBence orlandoda görülcek tek şey Universal Studios. Ben öle alışveriş meraklısı neyi değilim ama arkadaşları kırmamak adına onlarla gezdim baya. Evet orlandoda gece çok geç vakitlere kalmasan iidir. Değişik değişik elemanlar yollarda gezinior. Biz belaya filan bulaşmadık ama arkadaşlar nerdeyse kavga ediolarmış birileriyle. Öle günlük turları dediğim gibi universalı görmüceksen gerek yok
Ben accık macera adamıyım. Mesela Miamiden new yorka kadar arkadaşla sokaklarda yata kalka new yorka 2 haftada gitmiştik. Yolda gördüğümüz tüm şehirlerde cabası
Valla bana airport deme. Panama City airport ve JFK ile beraber toplamda 6 gün havalimanında yattım kalktımKal havaalanında bişe olmaz
![]()
![]()
Sen sor ben cevaplarım zaman buldukça. Bence bi arkadaş bul kendine yada yanına fazla bişe alma. Bahamalara gitmedim ama herkez çok önerio. Türkiye vatandaşlarından vize almıyorlar. Ucuz cruise biletleri var bulabilirsin internetten 3 gün 5 gün.

)) kolay gele....aklına geldikçe farklı tecrübelerini anlatırsan ben gidene kadar sevinirim, örneğin havalimanında indikten sonra ilk ne yapmalıyım, hangi tarafa gitmeliyim, eğer akşam uçağı bulursam ve akşam varırsam ne yapmalıyım, ilk etepta bu bilgiler dde faydalı oluyor, ilk geldiğimden tecrübe edindiğim için biliyorum
Alıntı
Bookmarks