Arkada?lar merhaba, e?er ba?l??? yanl?? yere açt?yrsam özür dilerim, bu ilk mesaj?m)) 6 ayl???na UMass da e?itim almaya geldim ve geleli 2 hafta oldu. Sizden ricam okullar?n tatil oldu?u bir zamanda Florida turu yapmak istiyorum. 21 Aral?k 2010 ile 02 Ocak 2010 aras? (yakla??k 2 haftal?k süreyi) zaman?m? Florida'da geçirmek istiyorum. Bu ?ekilde bir plan için s?n?rl? bir bütçem oldu?unu dü?ündü?ümüzde;
1) En ucuz ula??m imkan?n nedir ve nas?l ara?t?r?r?z? (En yak?n havaliman? Boston Logan Airport)
2) Sizce 2 haftal?k süre içerisinde Miami, Bahamas, Orlando gibi yerleri hangi s?rayla görmeliyim? burada nereelri görmeliyim, sahil, gezilecek yerler, waltdisney, bahama ...vb hangi s?rayla görmeliyim, ve bana ekstra ne kadara mal olur???? gezilecek yerler hakk?nda nelere dikkat etmem gerkiyor???
3) Kalacak yer konusunda en ucuz tercihlerim ne olabilir, bahsetti?im yerlerde ucuz hosteller bulunur mu? Örne?in; 4 ki?ilik odalarda tek kal?rsam tek ki?i paras? öder miyim, rahatl?kla orada bulabilir miyim, internet üzerinden booking yapabilece?im uygun bir site var m??
4) Paket turlar düzenleyen ?irketler var m?, nas?l ula??r?m, kendim gezsem daha iyi olmaz m??
Arkada?lar derdimi siz benden daha iyi biliyorsunuz, sizin de?erli tecrübelerinizi ve yorumlar?n?z? bekliyorum? ?imdiden sevgiler, sayg?lar....

)) 6 ayl???na UMass da e?itim almaya geldim ve geleli 2 hafta oldu. Sizden ricam okullar?n tatil oldu?u bir zamanda Florida turu yapmak istiyorum. 21 Aral?k 2010 ile 02 Ocak 2010 aras? (yakla??k 2 haftal?k süreyi) zaman?m? Florida'da geçirmek istiyorum. Bu ?ekilde bir plan için s?n?rl? bir bütçem oldu?unu dü?ündü?ümüzde;

Alıntı
Bookmarks