Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Paramý Nasýl Deðerlendiririm

BannedUser
    Guest

Standart Paramý Nasýl Deðerlendiririm

Buradan iktisat iþletme ve ekonomi okuyan arkadaþlara sesleniyorum. Sizlerden tavsiyeler bekliyoruz. Orada kazanýlan para nasýl daha fazla nakite döndürülebilir. Cepte para ile gelmek pek akýllýca deðil. Yani sizce elektronik almak mý ya da baþka neyse iþte

LÜTFEN ÝDDAA OYNA DEMEYIN

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

i phone getir kesin satarsýn, hemen satýcan die bisiy yok biraz sabýrlý olursan guzel para kazanýrsýn, tabii version ve unlocked olayýný takip etcen

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

arkadas once alici ayarla. konus arkadaslarinla dostlarinla ne istiyolar. ona gore komisyon koy soyle fiyatini en risksiz bu

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

evet önceden sipariþ alabilirseniz en iyi karý o þekilde yapabilirsiniz..
    bir de þunu yapabilirsiniz, istanbulda olan arkadaþlar için, doðubanka gidin o dükkanlarda 0 garantisiz elektronik eþya satýn alan, satan dükkanlar var (garantili ürün getirirseniz daha pahalýya satarsýnýz tabi), onlarla görüþün.. ne gibi ürünler istiyorlar konuþun veya mail adresini alýn adamýn, döneceðiniz zamana yakýn mail atar sorarsýnýz aradan zaman geçecek çünkü eðer gitmeden önce konuþursanýz.. yapýn pazarlýðýnýzý, döndüðünüzde direk adamlara satarsýnýz.. yalnýz dediðim gibi bu adamlara satarsanýz daha az karla satacaksýnýz, çünkü onlar da üzerinden satýp kar ediyor..

burdaki olay þu sizin haftalarca satamadýðýnýz garantisiz 0 ürünlerinizi onlar test edip hemen alýyor.. satmak için uðraþma, bekleme derdi yok.. misal ben ps3 getirmiþtim.. sahibinden.e ilan verdim, yaklaþýk bir ay kadar zaman geçti, satamadým, sürekli mesaj alýyordum ama mesajlar hep pazarlýk yapmaya çalýþanlarýn gönderdiði mesajlardý.. sonunda bu doðubanktan biri mesaj attý iþte onunla anlaþtým.. 2 tane ps3 vardý, 2sini de ona sattým.. oraya gidince fark ettim ki bu iþi yapan tek onlar deðil.. üst kattaki dükkanlardan bu iþi yapan çok dükkan var..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

Yeþil kart almaya çabalayarak uzun vadede iyi kar yaparsýn.Aldýktan sonra iþ felan kurarsýn.
    Peki.

BannedUser
    Guest

Alýntý azuhazu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yeþil kart almaya çabalayarak uzun vadede iyi kar yaparsýn.Aldýktan sonra iþ felan kurarsýn.
    Ah o green cardý bir alabilsem zaten aslýnda elektronik iþinden bende kar ediyorum ama benim amacým paramý 1e2 yapmak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)