arkada?lar haziranda k?smetse rotam?z wildwood var m? gelen![]()
arkada?lar haziranda k?smetse rotam?z wildwood var m? gelen![]()
büyük ihtimalle wildwood olmayacak ancak oraya çok s?kl?kla gelmeyi dü?ünüyorum.Gezmeye al?? veri? yapmaya vs...NJde bir i? bulmay? ümit ediyorum.Belki de wildwood olur kim bilir...
ben de bu y?l NJ de olucam ama six flags gibi görünü ?imdilik..yine de ziyaretine geliriz ya![]()
...::::::...
wildwood asl?nda tam b?r tat?l yerii..ama okdr mukemmel bir yer beklemey?n hee..y?nede yak?n?ndaki cape may den daha mukemmeldir em?n olabilirsiniz..en az?ndan al??veri?e atlantic citye gidilebilir..
herkese ?imdiden iyi wat lar iyi e?lenceler
benim yerime de tak?l?n ben ?imdiden özledim oralar? çok![]()
bende k?smetse morey'S pierstay?m bu yaz ..
bir aksilik ç?kmassa bnde nj morey's piers deym.
New Jersey wildwood ve Morey's PiersHayat?mda sövmedi?im kadar buraya sövdüm
Arkada?lar ortam iyi diyorsan?z ki?iye göre de?i?ir eglenmesini bilen her yerde e?lenir. ama para kazanmak gezmek dola?mak için en kötü yerlerden biridir. Morey's te para kazanmak imkans?z ?imdiden söyleyeyim bunun yan?nda kasaba gibi bir yer. ?lk Wildwod d???na c?kt???ma Amerikada oldugumu anlad?m...
Biz de 4 arkada? bu yaz oraday?z.?n?allah güzel bir program geçiririz.
bende bu yaz willwood tay?m lifeguard olacag?m ama daha henüz erhangi sertifikam falan yok i?i ciee yetkililernden ald?m gerek olmad?g?n? söylediler sadecee 20 saat traning yap?caklarm?s o kadar
ben de ride operator olarak çal???cam..umar?m kalacak yer sorununu hemen hallederiz
merhabalar arkadaslar 2 sene önce bende wat'a kat?l?p wildwood ta cal?smay? seçtim ..
simdi sadece tatil için tekrar wildwood a gidecegim , 27 haziran 2011 pazartesinden itibaren 1 hafta boyunca 2 ki?ilik bir odaya ihtiyac?m var ...
Eger tuttugunuz evde bos oda varsa 1 haftal?g?na 200 dolara kiralayabilirim..
ilgilenen arkadaslar mine788'a mail atabilirler..
mine cevikalp
bu sene ben de wildwood'day?m. amma çok türk varm??![]()
fresh fruits sesini duydu?unuzda kamyonetimin yan?na gelip bikaç bele? meyve tadabilirsiniz :P
wildwooda çok fazla türk var özellikle 1 saat uzakl?ktaki atlantic city de elini sallesan?z türke de?er. ben wildwoodu sevmi?tim yak?n?ndaki capemayden güzel oldu?u kesin. güzel turisttik bir yerdir tad?n? ç?kar?n eylül gibi bende gelece?im oralara![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks