arkadaþlar amerikada yaptýðýnýz göreni iþte bu türk aklý dedirten veya bu türktür detirten olay yaþadýnýz mý![]()
arkadaþlar amerikada yaptýðýnýz göreni iþte bu türk aklý dedirten veya bu türktür detirten olay yaþadýnýz mý![]()
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
kaldýgýmýz yurt ta ýsýnmak ýcýn fýrýnýn butun bolumlerýný acarak ýsýnmaya calýstýgýmýz ve bu nedenlede oda sýcaklýgýnýn artmasý sebebýyle yangýn alarmýnýn calýsmasýýtfaiyenýn yurda gelmesý
zor bela 500 dolar cezadan kurtulmak ýcýn sarf edýlen caba
![]()
Modeme kablosuz aðdan sýzmak ve tüm aðý þifrelemek.. Böylece tek kiþiye özel süper hýzlý internet eriþimi saðlamak![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
tek ödemeyle refil freeyi bir hafta kullanmak
amerikalý bi kýzla niþanlanacak olan türk arkadþý 400 dolar yüzük parasýndan kurtarmak icin kýzn anlamayacagý þekilde Türkiyeden yaptýrtýp sahtesini getirtirebilirimi tavsiye etmiþtim..masadaki herkes o an þok olmuþ..aralarýndan biri dönüp Türk müsün abi demiþti![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Alaska'da fabrikanýn organize ettiði, içinde fazla action olmayan bir piknik organizasyonunu þenlendirme çalýþmalarý.
![]()
demekkialaskadakiler böyle eðleniyor![]()
walmart veya best buy gibi büyük alýþveriþ marketlerinden bi ürün alýp iþimizi halledip sonra beðenmedim bunu diyerekten ürünü götürüp para iadesi almak.
Örnekler
1- Walmarttan kiþi sayýsý kadar netbook alýp her 20 gün içinde beðenmedim diyerekten götürüp netbooklarý wat programý bitene kadar deðiþtirdik. =)
2- Arabamýzýn aküsü bitmiþti ve charger cable almýþtýk. Aküyü doldurup walmarta biz bunu istemiyoruz deyip geri iade ettik. =)
3- Travel esnasýnda uzun yola çýkacaðýmýz florida bestbuydan GPS aldýk. NewYork'a arabayla vardýk. Gökdelenler yüzünden bu ürün çekmior diyip geri iade =)
4-Bestbuy'dan playstation 3 alýp 20 gün oynayýp sonra para iadesi almýþtýk onun yerine xbox360 alýp onuda bi 20 gün oynamýþtýk sonra iade tabi =))
5- Ekmek kýzartma makinasý, 1 haftalýk bisiklet, sivrisinek kovucu vs. vs.
Valla saymakla bitmez yaw. Yaratýcý geri iadeler sizde bulabilirsiniz =) Türk aklý iþte![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
abd priz uçlarýný bizimkine göre kullanmayaný sole dýyým býzým uclarýmýz malum ben cevýrýcý goturmeyý unutmustum ordaký prýz ucunu prýze takarken býrazýný dýsarda býrakýp kendý tr ye gore olan prýz ucunu ordaký metal kýsma takýp kullanma býraz zor oldu anlatmasý ama yaptým bunu
anlamýssýnýzdýr umarým:d
wal marttan býsýklet alýp 3 ay kullanýp gerý vermekbeným yaptgým sadece surerken acýtýyor ýstemýyorum dedým hemen aldýlar goturmeden onmce bý guzel de sýldým tertemýz oldu yalnýz 3 ay aradan sonra fýsýný bulamadýgým ýcýn hedýye ceký verdýler para yerýne onlada 90 usdlýk alýsverýs yaptým
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
on numara ya
Wal-mart'tan iþ için siyah pantalon alýp 3 hafta giydikten sonra açlýktan zayýfladýðým için pantalonu yýkamadan geri iade etmek zorunda kaldýmHiç biþey demeden parayý iade ettiler.O parayla gittim baþka pantalon aldým 2 hafta sonra da sýrf zevk için onu da iade ettim.Ne de olsa türkiye'de yapamýcaz ya bi keyfini süreyim dedim
![]()
""Let the game begin""
bi gün otelde boþ boþ gezerek baktým amerikalý ablam otelin camýný ýslatýp toz beziyle siliyor..bezle silinince lekeler kalýyor haliyle..benim iþim olmamasýna ragmen dedim rachel o iþ öyle olmaz in bakýyým ordan aþýgaya..aldým the conway daily sun gazetesini bi baþladým camlarý silmeye ayna gibi oldular..kadýn fena þaþýrdý patronda gördü oda ayný..hayatlarýnýn pratik bilgisini edinmiþ oldular sayemde..
bu sene amerikada camlarý gazeteyle silen insanlar görürseniz þaþýrmayýnýz![]()
walmart a geri iadeler baya ilgincmis![]()
haha çok iyi ya
aynen yaa 1 koLa aLýp 1 ay ayný bardakLa free refiLL yapmak süperdi gerçektenama arkadasýnda söyLediði gibi en güzeLi taharet musLuðu buLuþLarý oLuyor.. öLüm birader o taharet musLukLarýnýn oLmayýþý
![]()
![]()
![]()
free refill olayýnýn suyunu çýkarmak...özellikle las vegas seyahatinde kar saðlamýþtýk bu iþten
.her fast-food cuda refill serbest olmayabiliyordu orda...
parkta milletin anasý aðlarken (ride sýrasý bekleme esnasýnda),ridelara exitten girmek
iþçilere verilen "free ticket" leri satmaya çalýþmak(sonuç : iþten atýlmak)(ben deðil)
iþyerindeki schedule leri kontrol etmek için kullandýðýmýz bilgisayarlardan ufak bir hileyle facebook vs sitelere girmek,bunu akýl edemeyen diðer milletten arkadaþlarýmýzýn takdirini toplamak
aklýma gelen oldukça eklerim![]()
hahah walla her biri ayrý süper beceri , bakalým yazýn bizden neler çýkacak, ama taharet musluguna çare bulmak lazým![]()
harikaymýþ,yazý bekliyorum.![]()
NY Times Square M&M's den tadýna bakma ayaðýna bütün bonibon ve þekerleme türlerini kusuncaya kadar yemek bedavaya.
Çok sayýda doldurulabilir içecek çeþidinin bulunduðu bir markette içeceklerin tadýný test etmek adýna her gidiþimizde doyuncaya kadar içecek içmek. Normalde tek bardak içeceklik para vermemize raðmen, yine kusuncaya kadar içmek ve en sonda doldurup çýktýðýmýz bardaðý içememek.
Ýlk vardýðýmýz günlerde gördüðümüz her çalýþana nasýl baþvurdun; ben de 2. iþ istiyorum diye sormak.
2 kutukola bahþiþ karþýlýðý bir yerlinin bizi kilometre ötede alýþveriþe götürmesi.
Su parkýnda fotoðrafçýlýk yaparken fotoðraf çektirmeyen müþterileri Türk takým arkadaþa iþaret etmek için uzun mesafelerde ýslýk ve "hooooo" ile anlaþmak.
Yolda karþýdan karþýya geçmek için beklerken arabanýn sana yol vermesi. Buna alýþýk olmadýðýmýz için bizim de ýsrarla ona yol vermemiz ve karþýlýklý beklememiz.
Bunlar Türk zekasýnýn ve kalýplaþmýþ Türk aklýnýn bizdeki örnekleriydi.![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete
ben de wallmart ýn bu özelliðini kullandým. traþ makinesi alýyordum 1 ay sonra iade edip baþka bi modelini deniyordum. peki agustosun sonunda aldýðým ps3 ü bu yaz gotursem xbox la deðisirler mi?![]()
eðer alýrlarsa yeni bir çýðýr açmýþ olacaksýn bu konuda![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks