Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tosh?ba ..yard?m

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart tosh?ba ..yard?m

Arkadaslar ben?m ald?g?m laptop daha kullanmadan windows cokmustu daha yen? yapt?rab?lm?st?m s?navlardan once serv?sten geld?.adamlar sadece hardd?sk bozuk deg?st?r?ld? d?ye yazm?slar kag?da postalam?slard?.w?ndows u kend?m yukled?m.yaln?z b?rcok program da hardd?sk?n ?c?nde g?tt? deg?st?r?ld?g? ?c?n.ben?m b?lg?sayar bozulmadan once wireless sorunsuz baglan?yodu s?md? baglanm?yo cunku b? dr?ver yuklemem gerek?yormus suan h?c nette baglanam?yorum.wireless g?b? b? cok programda esk? hardd?sk?n ?c?nde g?tt?. bana yard?m edersen?z sev?n?r?m nerden ?nd?reb?l?r?m bu dr?ver ler? tosh?ban?n kend? s?tes?nde ar?yorum bulam?yorum bana d?rekt l?nk vereb?lecek arkds var m? ? ..

tosh?ba Satellite L655-S5075
    Toshiba Satellite® L655-S5075 Laptop
    Konu sucre tarafından (02-12-2010 Saat 02:04 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

windows kac ?
    bende de ayni problem oldu ama asus da bilgisayara windows 7 yukledim wireless tusu calismamaya basladi. ama klavyeden acilabiliyo belki sende de ise yarar fn+wirless on tusuna bas denemeye deger...

BannedUser
    Guest

kardes ben sana link veririmde becerebilecek misin ben?mde sony olmustu da delirdim duzeltene kadar

Download | Toshiba Leading Innovation - Asia

link bu burdan modeli l655 e getir show de tamamd?r ama zor i? bastan demesi anlayan arkadas?n varsa bence ona soyle. gerci belki sende anl?yorsundur

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Buradan hocam.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tesekkurler hep?n?ze b? den?yey?m bakal?m olacak m? ha dened?m tab?k? fn art? f8 yapmay? ama dr?ver yok ondan cal?sm?yor ..serv?se de burdan slmlar olsun bar? ?s?n? adam g?b? yapsayd? ..w?ndows yuklemeden yollam?s ama ben o b?lg?sayr? al?rken w?ndows7 home pr? ye para odem?s oluyordum otomat?k olarak lap?n alt?nda product key var onu g?rcekt?n olcakt? ?ste neyse y?ne bozuk hard?sk? bedels?z deg?st?rdg? ?c?n onlara da tesekkur ed?yorum ..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)