Bu sene ilk kez gidecem. Aklýmda massachusetts eyaletinde otel ya da garsonluk var. bi arkadaþýmda new jersey de wawa markette çalýþ dedi. yardýmcý olursanýz sevinirim![]()
Bu sene ilk kez gidecem. Aklýmda massachusetts eyaletinde otel ya da garsonluk var. bi arkadaþýmda new jersey de wawa markette çalýþ dedi. yardýmcý olursanýz sevinirim![]()
wat.tan beklentilerin nedir yazarsan arkadaþlar daha kolay cevap vereceklerdir..
hangi þehirde hayat ucuz,hangi þehirde pahalý.hangi iþte iyi para var,hangi iþ çok kötüdür.cevaplarsanýz sevinirim...
bence þöyle yapýn arkadaslar. Forumda zaten aradýðýnýz sorularýn çoðuna cevap bulabilirsiniz. iyice araþtýrýn daha net sorular sorundaha faydalý olur. tabi bu benim düþüncem.
bencede forumu okuyun daha net sorular sorun bu sorularýn ucu açýk
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
otel de çalýþmak nasýl die soruym o zaman. pis iþ diolar. ne kadar zor
arkadaþým ayný konu var þu arama butonunu kullanýn al burdan bak
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
otelde calismak guzel ve keyifli bence. biraz kasinti oluyo bana uyar diyosan iyidir otel isleri.
otel çok zor diolar. zorluðuda pis iþ diolar bell oy u düþündüm hamallýk dediler. yoksa aklýmda otelde çalýþmak gelmiþti. konaklama ücreti az olur dedim. belki yemekte ordan geçiniriz dedim ama pis iþ dedikleri için vazgeçtim
housekeeper lik genelde zor is... bellboyluk eger varsa isler arasinda kap hemenayrica housekepperlik da cok fazla para kazanani gormedim pek.. en iyi isler mutfak isleridir restaurant ve otellerde.. yemekler bedava oluyor bir de benim bildigim en cok onlar saat alabiliyor digerlerine gore..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
açmýþ olduðunuz konular zaten daha önceki konularda geçiyor. araþtýrýrsanýz rahat bulursunuz. lütfen ayný konularda fazla baþlýk açmaz isek iyi olur .
Konu boðaburcuerkeði tarafýndan (08-12-2010 Saat 09:37 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks