bu ?irkette ara?t?rma yapt?m güvenilir ama bu ?irketin toplam wat ücreti olarak ne kadar ald?klar?n? sitesinde bulabildinizmi?
Veya bilen varm??

bu ?irkette ara?t?rma yapt?m güvenilir ama bu ?irketin toplam wat ücreti olarak ne kadar ald?klar?n? sitesinde bulabildinizmi?
Veya bilen varm??

2500 lira.. ?ubat'a kadar bitirirsen ödemelerini, 2350 lira.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)

erken kay?tta 2.350 , erken kay?tt? kaç?rd?rysan 2.500 ..

bir mail at bilgi için pe?ini b?rakm?yorlar arkada??m istedi?in her ?eyi sorabilirsin o zaman![]()
cok guvenilir bir ?irketben cok memnun kalm?? idim bu senede onlarla gitmek istiyorum..
B?r arkadas?ma yard?m ?c?n g?tt?m. Ben?mle konusma usluplar?n? sevmed?m. Yan?mda olan arkadas bunun uzer?ne kay?t s?ld?. Ben uc sene Alaskaya g?tm?s?m. bayan bu cocuklara fabr?ka ayarlam?s. ben ?srarla bu cocuklara buras? uymaz dememe ragmen arkadaslar?m? oraya gondermek ?sted?. olan ondan sonra oldu.
Calkan bu s?ten?n mudav?m? ona guven?yorum. Ama genede ?nsanlara daha naz?k davranmal?. b?lmed?g?n?z konularda yorum yapmamal?. wat dan?sman? olab?l?rs?n?z ama ?nsanlar? d?nleyerekde b?rseyler ogreneb?l?rs?n?z.
taksimdeki ofislerine gittim ben..oradaki esmer adam banada ayn?sn? yapt?..ben wata kat?lm???m gittigm yer hakk?nda bir?ey söylüyorum yok sen bilmiyorsun havalar?nda cevap veriyor..20 dkl?k kon?man?n 10 dk s? tart??mayla gecmi?ti..
ama yinede giden arkada?lar?mdan biliyorum abd de ilgilenme bak?m?ndan bircok ?irkete göre daha ba?ar?l?lar..sponsorlar? zaten iyi.
ben ald?g?m hizmet dolay?s? ile izlenimlerimi söylüyorum. kimse dort dörtlük deil zaten. ama ayr?nt?ya gireceksem, ben özellikle manhattan ?n gobeginde is istedigim için, bu konuda canlar?n? s?kt?m onlar?n, yasamas? zor pahal?, bak elimizde bu i? var gitmek istermisin diye new yorktan baska yerleri onerdiler tabiki. ama ben illede manhattan istedigimi soledim. bu dogrultulda ne yap?p edip bunu cozduler. benim için onemli olan ne i? yapacag?m deil hangi sehirde cal?sacag?md?. onlarda bunu saglad?lar. onlar taraf?ndan kolay olmad?g? kan?s?nday?m cunku bu tarz i?leri Ak?n bey dedikleri gyab?nda tan?d?g?m bir ?ah?s restoran market vs leri dola??p i? toplayan bir ki?i idi amerikada. bu i? te onun vas?tas?yla gercekle?mi? olabilir. bana içinde cogunun turk restoran? oldugunu bir liste verildi sadece isimler vard? ucret saat vs yoktu, ayr?nt?lar? daha sonra gonderecegiz dediler. asag? yukar? 1 ay kadar sadece bu ilerin detaylar?n? bekledim bu arada da soyle bi i? var bak kac?rma gibisinde yakla??mlara ben yine illede new york olsun ben i? detaylar?n? bekleyecegim diyordum, yakla??k bir iki ay sonra noldu benim i? diyince mail att?m. bana sözle?memi mail att?lar, elimdeki listenin detylar? hic gelmedi mesela. sozle?me gelme surecine kadar acaba? sorular? kafamda c?nl?yordu tedirginlik yasad?m. bunuda belirtiyim. i? manhattan?n?n gobeginde bir yerde idi. cok para kazand?rmayan (buyuk meblaglar pe?inde olmad?m bu wat a girerken)ama gecinmeme yetecekti i?verenlerim cal??anlar vs cok iyiydi. sonucta istedigimi ald?m. ve iyi bir wat sezonu oldu benim için 4.5 ay kald?m new yorkta. üzülerek ayr?ld?m oradan.
bende kotu izlenim b?rakmad?lar, eksik hizmette almad?m. hersey tamd?.
uslüp konusunda birsey diyemeyecegim. benim için yapt?klar?n? aynen yukar?da yazd?m. baskalar?da bu firmadan alsd?g? izlenimi yazarsa daha ayd?nlat?c? olur. her firman?n magdurlar? var sonucta. bir ki?iye bakarak secim yapmay?n?z.

Ya beyler bende bu sene ilk kez bu ?irketle gidicem ama bakal?m ya abd de durumlar ne olacak yani orda ki sorunlar? çözebilecekler mi calkan arkada??m abd deki ilgileri nas?l d? ?

senin ordaki muhattabin burdaki sirketinin sponsoru olucak , armadayla gidiosan eger ciee yani. orda onlarla irtibat kuracaksin , burdaki sirketlerin yapabilecegi bi sey yok orda. ote yandan bende Armada ile gittim soyleyebilirimki gidebilecegin en iyi sirketlerden biri. ama soyle de bir sey var ki danismanlar isini iyi yapmayabilirbu yuzden seninde biraz bilgili olman lazim. ne oluyo ne bitio falan

paray? yat?rana kadar her hafta bazen 2 defa ararlar... birileri sana tawsiye etmi?tir sende ters cvp wermek istemezsin ( ilk gidenler için söylüorum ) paran? almadan sadece aramakt?r görevleri paray? ald?ktan sora her?ey tersine döner geçi?tirmece cvplar... kendi söledi?i laflar? unutmalar... ( bana bi kere uçaktan inece?in yer i? yerine çok yak?n dedi bakt?m 400 km ç?kt? )
Ama bana dersen ki onlardan iyisi warm? ? daha iyisi yok belli bi seneyi dolduran ?irketler war ancak hepsi art?k mü?teri potansiyelini doldurdu?u için arkalar?n? sa?lama alm??lar kendi keyifleriyle hareket ediyorlar... sana tek tawsiyem bu ya da ba?ka ?irket KESINLIKLE yap?lan i?leri takip et... her sözün do?ru olmad???n? bil.

ben bu sirketle gittimi diyeyim geldimmi diyeyim artik hala amerikadayim ben memnunum ha sirketin iyi oldugunu nezaman anladim ucaktan indim pasaport kontrol sirasina girdigimde tanistigim ogrenciler yakiniyordu ben sirada beklerken sirketin verdigi hattan ailemi aradim digerlerine sirket oyle bi option sunmamis bile. birde karsilama ayarlandi kalcagim yere kadar getirdiler hep ovdum gibi oldu birazda kotu yanlarini soylim diger sirketlere gore biraz tuzlu verdikleri hat 35 dolara actirmasi kontru fln ama burada ondan azdaha uygunlari varmisbenim isim otelde resepsiyonda saati 9 dolar ama daha fazla ucretli islerde varmis
![]()

geçen sene ilk wata kat?laca??m zaman bu ?irkete de gitmi?tim. kafama yatan 2 ?irket vard? 1.si United towers 2.si armada grandee 2sininde sponsorlar? CIEE ama United Towers daha yak?n gelmi?ti. iyiki UT'yi seçmi?im çok memnunum....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks