Öncelikle bu realistik bilgilerin için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu) Ben IHOP 2027 için mülakata gidicem ve açıkcası orda gezmek için biraz para kazanmak istiyorum.Ingilizcem fena değil native speaker kadar olmasada ingilizceme çok güveniyorum Dokuz Eylül'de Amerikan kültürü ve edebiyatı öğrencisiyim. IHOP'ta nasıl bir çalışma sistemi var bilmiyorum fakat geçen seneki yaz tatillerimden çok garsonluk tecrübem var günde 12-13 saat çalışmışlığım olmuştu ki orda günde çalışacağım 5 saat çok verimli geçebilir benim için.Seninde tavsiye ettiğin gibi menüyü burdan ezberliyipte gidicem menüye baktım dediğin gibi gayet komplike bi menüleri var bunların içindeki malzemeye kadar ezberlemek menüye hakim olmak gerçek bir avantaj oluşturur mu ? Açıkcası oraya olabildiğince erken gitmek istiyorum rookie muamelesi görmemek için. Bu arada şirketin geçen sene gönderdiği bir kızla yarın konuşucaz geçen sene gitmiş 2. iş bulma fırsatı olmuş nerelerde ne tür işler bulabilmiş onları sormayı düşünüyorum.Cevapların için tekrar teşekkür ederim sana bu arada sen hangi bölümdesin yüzyüze görüşme fırsatımız olursa sevinirim
![]()

) Ben IHOP 2027 için mülakata gidicem ve açıkcası orda gezmek için biraz para kazanmak istiyorum.Ingilizcem fena değil native speaker kadar olmasada ingilizceme çok güveniyorum Dokuz Eylül'de Amerikan kültürü ve edebiyatı öğrencisiyim. IHOP'ta nasıl bir çalışma sistemi var bilmiyorum fakat geçen seneki yaz tatillerimden çok garsonluk tecrübem var günde 12-13 saat çalışmışlığım olmuştu ki orda günde çalışacağım 5 saat çok verimli geçebilir benim için.Seninde tavsiye ettiğin gibi menüyü burdan ezberliyipte gidicem menüye baktım dediğin gibi gayet komplike bi menüleri var bunların içindeki malzemeye kadar ezberlemek menüye hakim olmak gerçek bir avantaj oluşturur mu ? Açıkcası oraya olabildiğince erken gitmek istiyorum rookie muamelesi görmemek için. Bu arada şirketin geçen sene gönderdiği bir kızla yarın konuşucaz geçen sene gitmiş 2. iş bulma fırsatı olmuş nerelerde ne tür işler bulabilmiş onları sormayı düşünüyorum.Cevapların için tekrar teşekkür ederim sana bu arada sen hangi bölümdesin yüzyüze görüşme fırsatımız olursa sevinirim
Alıntı
Bookmarks