Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: NC'de FOOD LION

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs down NC'de FOOD LION

s.a arkada?lar ben food lion i?ini dü?ünüyorum da giden arkada?lar yard?mc? olabilir mi?öncelikle i? pozisyonu neler?stoker görevinde çok a??r ?eyler ta??t?yorlar m?? overtime imkan? var m??north carolina nas?l bir yer ?konaklama 125 dolar diye görmü?tüm otelde mi kal?n?yor?iyi arkada?l?klar kurulabiliyor mu ?bu arada neler yeniyor(müslüman olarak )gitti?inizi pi?man m?s?n?z? lütfen gidenler bu sorulara ve daha dikkat etmem gereken ?eylere cevap verebilir mi ...?imdiden te?ekkürler

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

North Carolina'ya gitti?im.Bence güzel bir yer.Sahili falan iyi ve çok turistik ama duydu?um kadar?yla konaklama ücretleri biraz pahal?ym??.S?k?lmazs?n oraya gidersen.Yapcak ?eyler var gibi duruyordu.Food Lion benim wiliamsburgde s?k al??veri? yapt???m yerlerdendi.Kasiyer olarak çal???rsan rahat bir i? gibi duruyor ve geç saatlere kadar aç?k.Bence baya saat al?rs?n.Fena bi yer de?il.Yiyecek için marketlerde sat?lan haz?r pizza yada dondurulmu? yeeklerden al?rs?n.zaten food lion da çal???rsan orda fazlas?yla var.her ?eyi ne ar?yorsan bulabilirsin orda ve pahal? de?il.Özellikle abur cuburda food lion acayip ucuzdu.Neyse ben tavsiye ederim k?sacas? north carolina ve food lionu.Bu arada çooook s?cak oluyor north carolina.Baya bi s?k?lm??t?k gitti?imizde.
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkada?lar bu sene food lion da çal???caz ben ve erkek arkada??m avon da oralar nas?l biyer i? ortam? rahatm? i? veren iyimi bi yard?mc? ollabilirmisiniz lütfennn biraz bakt?m kasaba gibi biyer oras? sizce gittimize deyermi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

NC a gitmedim ama geçen sene FoodLion da çal??t?m.. FoodLion da overtime almak imkans?za yak?nd?r onu belirteyim ilk ba?ta, stoker-cashier-bagger-deli department-meat department-grocery department bölümleri vard?r, genelde yorucu olan tek ?ey günde 8 saat ayakta durmakt?r geri kalan i?ler basit ve 1 haftada tamamen çözülüyo heryönüyle.. Belirtti?im gibi haftada 5 gün günde 8 saat program? uygulan?r genelde.. Akl?n?zda ba?ka soru varsa FoodLion ile ilgili burdan sorabilirsiniz..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

geçen yaz NC'dayd?m.Outer banks'teydim food lion da çal??mad?m ama orda çal??anlarla konu?uyorduk.i?lerinden memnunlard? bir sorun ya?amam??lard?.bilmiyorum sen hangi food lion'a gideceksin.çok iyi overtime imkanlar? oluyordu.iyi kazanm??lard?.ve eger outer banks ise de güzel yerdir iyi vakit geçirirsin.
    secret nerde burda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

fazla saat alma ihtimalimiz hiç mi yok i? hakk?nda genelde iyi yorumlar ald?m ama bölge pek kalabal?k gözükmüyor. sence i?verenin gözüne nas?l gireriz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim çal??t???m yer Ocean City, Maryland FoodLion d? ve do?u yakas?n?n en çok sat?? yapan FoodLion ? bizimkiydi ve o halde bile biz overtime alam?yoduk ama belki NC da daha az i?e al?m yap?p size overtime verebilirler oras? bi muamma.. ??verenin gözüne girmek için de?ilde e?er daha rahat ve ingilizceni daha çok geli?tirebilce?in bi bölümde çal??mak istiyosan i?yerine ilk vard???n gün manager la sürekli bi diyolog halinde bulun çünkü kimse ilk günün kültür ?oku vs. diye konu?muyo e?er sen orda konu?up ingilizce bildi?ini ve ileti?im konusunda s?k?nt? yaratt?rm?ca??n? onlara hissettirirsen çok çok daha rahat pozisyonlarda Amerikal?larla beraber çal??abilirsin.. ??verenle aranda bi problem olmas?n? istemiyosan da i?e giri? ve ç?k??larda kendi numaranla yapt???n "Punch In - Punch Out" yada "Clock In - Clock Out" saatlerinde numara yapma, girdi?in saatte ba?lat ve tam ç?karken bitir, bizim i?yerinde punch in yap?p gelmeyen ruslar fln oluyodu, yakalad?klar? anda gözlerini k?rpmadan kovuyolar onu belirteyim..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bilgililer için çok te?ekür ederim biz avon diye bi kaabaya gidiyoruz oceon city gibi kalabal?k bir yer de?il ikinci i? bulmak çok zor bizim için ne yap?p ne edip fazla saat almam?z laz?m peki avon hakk?nda bilgisi olan arkada?lar var m? bize sunduklar? konaklama çok pahal? haftal?k 125$ sizce daha uyguna bir yerler bulabilirmiyiz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

avon hakk?nda bilgisi olan arkada?lar yok mu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı vay_ley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim çal??t???m yer Ocean City, Maryland FoodLion d? ve do?u yakas?n?n en çok sat?? yapan FoodLion ? bizimkiydi ve o halde bile biz overtime alam?yoduk ama belki NC da daha az i?e al?m yap?p size overtime verebilirler oras? bi muamma.. ??verenin gözüne girmek için de?ilde e?er daha rahat ve ingilizceni daha çok geli?tirebilce?in bi bölümde çal??mak istiyosan i?yerine ilk vard???n gün manager la sürekli bi diyolog halinde bulun çünkü kimse ilk günün kültür ?oku vs. diye konu?muyo e?er sen orda konu?up ingilizce bildi?ini ve ileti?im konusunda s?k?nt? yaratt?rm?ca??n? onlara hissettirirsen çok çok daha rahat pozisyonlarda Amerikal?larla beraber çal??abilirsin.. ??verenle aranda bi problem olmas?n? istemiyosan da i?e giri? ve ç?k??larda kendi numaranla yapt???n "Punch In - Punch Out" yada "Clock In - Clock Out" saatlerinde numara yapma, girdi?in saatte ba?lat ve tam ç?karken bitir, bizim i?yerinde punch in yap?p gelmeyen ruslar fln oluyodu, yakalad?klar? anda gözlerini k?rpmadan kovuyolar onu belirteyim..
    Merhaba karde?im, ben de tam marryland fiod lion için karar a?amas?ndat?m. Bu konaklama ve ne tur isler yaptiriyorlar, ve genel olarak diger deneyimlerini paylasirsan sevinirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)