Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olay budur. Anlamadıgım bır konuda gezmek eğlenmek istiyorum. Arkadas kazanamazsan gezemezsin. 2 ay mis gibi çalış cebine koy parayı nereyi istersen gez sonra. Bende break gibi dusunuyorum ya cok buyuk 2.iş olan bir yer secin ya da cok sakin ama sağlam para yapacak yer secin. Zaten bu tarz yerlerde konaklama ve yemekte ucuz olur.
ıste bu ıkıncı kez gıdenlerın yapacagı sey bence..yada arkadaslarıyla gıdenlerın...bılıyorum sen hep tek vat yapmayı savunmusundurama ılk gıttıgın anı bı hatırlasana nekadar heyecanlısın nekadar streslısın hıc bılmedıgın denız asırı bır ulkeye gıdıp neyle karsılasacagını bılmıyorsun...mesela ben senın dedıgın gıbı yaptım gıttım kazandım tek basına nekadar gezebılırsınkı nekadar zevk alabılırsın...ha dıyeceksınkı orda arkadasın olacak dıye neden 2 gunluk tanıdıgım bır adama guveneyımkı..yada onlar neden bana guvensınler...

benım felsefemde eger ılk defa wat yapıyosan ve amacın para pul degılse bence calıfornıa tarafı olur virginia beach tarafı olur oyle turıstık ve guzel yerlere gıtmek orada kazanacaksın orada egleneceksın cebınede bı mıktar para koyacaksın bellı baslı lukslerınden vaz gecerek sonrada 3-5 eyalet dolsıp geleceksın...

en azından ben boyle dusunuyorum

dipcik not:deneyımsız watcı