ya upuzun bi cevap yazmıştım ama bilgisayarımın azizliğine uğradım, hepsi silindi, kısa bi özet geçeyim, yine sorularınız olursa buyrunuz arkadaşlar.

Benim Wat tecrübem sorunsuz geçtiği için, Lake George a karşı hislerimde de gayet olumlu. Sosyal yaşama gelirsek, bu sosyal yaşamdan ne anladığına bağlı, yani orası sonuç olarak bi tatil kasabası ve gelenlerin ilgisini çekmek için de bissürü yer var, restaurant fln dolu ztn de genelde fast-food yersiniz, malum daha hesaplı, onun dışında family fun olayı çok war: minigolf, lazer-tag ve go-kart gibi şeyleri bünyesinde barındıran eğlence yerleri diyelim, çok fazla gece kulübü yok sanırım ben hiç gitmediğim için bilemicem, sonra bi kaç tane de müze war, plaj war, açıkhava sineması fln war, bide her perşembe havai fişek gösterisi oluyo sorularınızın devamına göre detaylandırabilirim.

kalıcak yer bissürü war, parkın konaklaması ve lake george da olanlar hemen hemen aynı imkanları sağlıyolar, fiyatlarda çok yakın birbirine.
yemek konusuna gelirsek kalıcağın yerde illa ki bi mikrodalga fırın olucaktır, bence kendin pişir kendin ye yaparsan daha tasarruflu olur. kapı gibi walmart var içinde yok yok. we yemek pişirmeyi bilmene fln da gerek yok çünkü tonlarca mikrodalgada hazırlanan yemek war, 1$ a fln süper yemekler alıyoduk walmarttan.
Six flags te kazandığın parayla elektronik de alırsın gezersin de ama bu nasıl, nekdr süre gezicene fln da bağlı, tabi elektronikte aynı şekilde, nekdr çok şey almayı düşündüğünü söylersen daha da yardımcı olabilirim,
ikinci iş yapanları tebrik ediyorum, haftanın 6 günü Six Flags te çalışıp 7. gün de bi başka yerde çalışmak zor ya, yani Six Flags te çok yoruluyo insan, ama ikinci iş yapanlarda vardı tabi,housekeeping fln ..
Boş gününü tabikide başka yerlerde gezerek değerlendir bencede, NYC, Boston, Niagara Falls a fln gidebilirsin, bazı arkadaşlar karşı çıkabilir ama bence bi araban olursa tüm bu yerlere ve daha da fazlasına istediğin zaman gidip istediğin zaman gelebilirsin ve gezi planını da dahil edersek gayet de ucuza gelir,
Lake George Canada ya çok yakın ama illa da gitmek istiosan bence Vize al, riske atma, daha önceki senelerde ABD ye geri dönüşte sorun yaşayanlar olmuş,, macera arıyorum dersende şansını deneyebilirsin tabikide,