Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þirketlere genel bakýþ

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Þirketlere genel bakýþ

Þu an neredeyse bütün þirket isimlerine baktým,ve genel bir kanaat oluþturmaya çalýþtým kendi çapýmda.

Kimseyi etki altýnda býrakmak istemiyorum,çünkü ben de wat olayýnda çok yeni ve tecrübe nktasýnda zayýfým denilebilir.

Bu anektodu,daha çok daha tecrübeli turkishwat.net takipçilerinin karþýlaþtýrmalý yorumlarýna sunmak ve bu þekilde bilgi saðlamak istiyorum.

Burada daha çok öne çýkan ve/veya en olumlu yorumlarý alan þirketleri almaya çalýþtým. Listem sýralamalý deðil,bu arada..

Ccn- En profesyonel þirketlerden birisiymiþ gibi bi görüntü var.Oldukça iyi fiyatlar var,fakat bu durum hizmet noktasýnda þüphelendiriyor.Ayrýca bununla beraber þirket hakkýnda olumlu/suz tecrübe görünmüyor.Biraz belirsiz..

Eduyork- Campus'ten sonra en olumlu intiba yansýtan iki þirketten birisi.Hizmetleri noktasýnda neredeyse sorunsuz.

Campus- Olumlu yorumlar açýsýndan diðer tadellelere göre çok toblerone bi görüntüsü var.Güvenilirlilik noktasýnda biz þikayetperver öðrenci milletinden notunu almýþ gibi görünüyor.gerçi insanýn inanasý gelmiyo,hiç sýkýntý yansýmamasý dolayýsýyla,reklam mý acaba dedirtiyor.

Ýhrturkey-Bu da diðer 2.miz galiba.Olumlu ve gülümseten yorumlara rastladým.Çok kaliteli bi þirket imajý verdi.

united towers-Campusten sonra 1. ile 2. arasýna bir 1,5uncu koymak istiyor caným ve ut'yi koyuyorum,mesajlara bakarak..Ýlk okuduðum mesajlardan biriydi ve etkilendim.Lakin þöyle þöyle aðýr sýkýntýlarým oldu diyenler de,sorunsuzdu diyen de var.

Ozman-Ýddiasýna göre ilk türk WAT þirketi ve devasa msj ve görüntüleme sayýsý da bu konuda baya ilerlemiþ gözüküyor.Aþýrý büyük bir þirket olmasýndan mýdýr,nedir?Öðrencilere ilgisi biraz eksik gibi.Ama mutlu dönenler de az deðil.

Genctur- da ii galiba. Ama tam çözemedim.

[U]Yalnýz þu da çok dikkate þayan, WAT'ý iyi geçmiþ olanlardan çok kötü geçmiþ olan öðrenciler elbette ki,mesaj yazma konusunda iþtiyaklýlar,ve dertlerini bizimle paylaþýyorlar.Ben aslýnda bu noktada reklam görüntüsü olmasa bile "çok iyi geçti" görüntüsü çizen þirketlere biraz temkinli yaklaþýyorum.[/U]

Ama bu muammalara kafayý takýp,uðraþmak ta çok zaman kaybý olsa gerek.Bir an önce þýklarý 2-3e indirip yerinde ziyaretle seçmeli deðilmiyiz?

NOT: Ýnþallah forum kurallarýna aykýrý birþey yapmamýþýmdýr,ben naçiz bir müþteriyim,sürç-ü lisan var ise affola..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

tamamen þans diyorum gittiginiz þirket cok iyi olablir ama hersey istediginiz gibi olacak degil..yada sirketiniz cok iyi bilinen bir sirket degildir ama verdigi hizmet ve is size en uygunudur..tamamen kisisel istekler ve wat tan beklentilere kalmýs ve büyük oranda da þansa kalmýþ bir durum olduguna inanýyorum

BannedUser
    Guest

Alýntý hasantefer Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þu an neredeyse bütün þirket isimlerine baktým,ve genel bir kanaat oluþturmaya çalýþtým kendi çapýmda.

Kimseyi etki altýnda býrakmak istemiyorum,çünkü ben de wat olayýnda çok yeni ve tecrübe nktasýnda zayýfým denilebilir.

Bu anektodu,daha çok daha tecrübeli turkishwat.net takipçilerinin karþýlaþtýrmalý yorumlarýna sunmak ve bu þekilde bilgi saðlamak istiyorum.

Burada daha çok öne çýkan ve/veya en olumlu yorumlarý alan þirketleri almaya çalýþtým. Listem sýralamalý deðil,bu arada..

ccn- en profesyonel þirketlerden birisiymiþ gibi bi görüntü var.oldukça iyi fiyatlar var,fakat bu durum hizmet noktasýnda þüphelendiriyor.ayrýca bununla beraber þirket hakkýnda olumlu/suz tecrübe görünmüyor.biraz belirsiz..

eduyork- campus'ten sonra en olumlu intiba yansýtan iki þirketten birisi.hizmetleri noktasýnda neredeyse sorunsuz.

campus- olumlu yorumlar açýsýndan diðer tadellelere göre çok toblerone bi görüntüsü var.güvenilirlilik noktasýnda biz þikayetperver öðrenci milletinden notunu almýþ gibi görünüyor.gerçi insanýn inanasý gelmiyo,hiç sýkýntý yansýmamasý dolayýsýyla,reklam mý acaba dedirtiyor.

ihrturkey-bu da diðer 2.miz galiba.olumlu ve gülümseten yorumlara rastladým.çok kaliteli bi þirket imajý verdi.

united towers-campusten sonra 1. Ile 2. Arasýna bir 1,5uncu koymak istiyor caným ve ut'yi koyuyorum,mesajlara bakarak..ilk okuduðum mesajlardan biriydi ve etkilendim.lakin þöyle þöyle aðýr sýkýntýlarým oldu diyenler de,sorunsuzdu diyen de var.

ozman-iddiasýna göre ilk türk wat þirketi ve devasa msj ve görüntüleme sayýsý da bu konuda baya ilerlemiþ gözüküyor.aþýrý büyük bir þirket olmasýndan mýdýr,nedir?öðrencilere ilgisi biraz eksik gibi.ama mutlu dönenler de az deðil.

genctur- da ii galiba. Ama tam çözemedim.

[u]yalnýz þu da çok dikkate þayan, wat'ý iyi geçmiþ olanlardan çok kötü geçmiþ olan öðrenciler elbette ki,mesaj yazma konusunda iþtiyaklýlar,ve dertlerini bizimle paylaþýyorlar.ben aslýnda bu noktada reklam görüntüsü olmasa bile "çok iyi geçti" görüntüsü çizen þirketlere biraz temkinli yaklaþýyorum.[/u]

ama bu muammalara kafayý takýp,uðraþmak ta çok zaman kaybý olsa gerek.bir an önce þýklarý 2-3e indirip yerinde ziyaretle seçmeli deðilmiyiz?

not: Inþallah forum kurallarýna aykýrý birþey yapmamýþýmdýr,ben naçiz bir müþteriyim,sürç-ü lisan var ise affola..:d:d:d
    bence tamamen yanlýs bilgiler. Ama bence diyorum bak. Adý gecen firmalarýn hepsini biliyorum. Hatta bir tanesi var ki içinde adýný bile zikretmemen gerekirdi. Tabii ilk sene katýlýyor olman bunda etkili

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Senin bu saydýklarýndan iki üç tanesi hariç diðerlerini çöpe at bence.ben görüþtüm konuþtum araþtýrdým vaziyetleri belli

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)