Konu 2010 da açılmış ama ben deneyimlerimi paylaşarak bundan sonraki arkadaşlara bir yol göstermiş olayım. 2011 yazında Louisiana eyaletinin bu berbat şehrine düştük. Düştük diyorum çünkü ELT adlı şirket tarafından son ana kadar bekletilerek buraya bi nevi zorla gönderildik (erken kayıt yaptığımız halde). Sonrasında pineville diye bi köyün burger king'inde çalışmaya başladım. John adında bunak, Amerikan milliyetçisi bir managerimiz vardı. İş yerinde 5 WAT öğrencisiydik. Ben ve kız arkadaşım, 2 vietnamlı ve 1 çinli. Manager çekik gözlü arkadaşlarımızı az bir süre çalıştırık işten çıkardı. Ben ve kız arkadaşımı da haftada en fazla 25 saat çalıştırdı. Bunu hem ELT ile hem de amerikadaki sponsor ile konuştuğumuzda yapacağımız bir şey yok cevabını aldık. kendi imkanlarımızla 2. iş bulduk ama 2. işi bulduğumuzda ağustosun sonuna gelmiştik neredeyse. neyse konuyu bağlayacak olursak o bölgede 9 Türk olarak bulunuyorduk ve hiçbirimiz iyi tecrübeler edinmedik. Bu mesajı yazıp bir şirketi karalıyor gibi görünmek istemem ama hala şirketle aramızda geçen konuşmalar ve mailler, aldığım paycheckler duruyor. Kanıt isteyen arkadaşlar olursa memnuniyetle paylaşırım. İyi bir WAT geçirmeniz dileğiyle...