Arkada?lar sonicde daha önce çal??m?? yada bu bölgelerde bulunmu? birileri var m? ?

Arkada?lar sonicde daha önce çal??m?? yada bu bölgelerde bulunmu? birileri var m? ?

yOK Mu hiç kimse ya carhop'luk yapan fln olmad? m? h?ç?
alexandria virginia dakiyse biliyorum.. yeri guzel sehir fena degil.. dc ye cok yakin dibinde... ama ev ise yakin olmali ulasim sana aitse eger ve uzaksa is konaklamaya araba alman sart...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

virginia degil malesef Lousianada'ki Alexandria
lousiana ile ilgili pek iyi seyler duymadim ben bugune kadar ama belki o sehir guzeldirdiger sehir hangi eyalette
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

ikiside yanyana ?ehirler
Arkadas?m neden oraya g?tmek ?st?yorsun yan? daha once k?msen?n g?tmed?g? b?r yere. Baska ?s yok mu.... Bi de onlar? sor bakal?m. Sana sirket mi sundu bu isi eger boyleyse gercekten sen?n cok ?s?n var kardes?m. isi sirket sunmaz sen sana goster?len 10*15 ?sten b?r?n? secers?n. Umar?m oyle yapm?ss?nd?r.

daha secmed?m zaten ?s? sadece arastrma asamas?ndaym ama san?rm secm?cem g?b? bu ?s?

Konu 2010 da aç?lm?? ama ben deneyimlerimi payla?arak bundan sonraki arkada?lara bir yol göstermi? olay?m. 2011 yaz?nda Louisiana eyaletinin bu berbat ?ehrine dü?tük. Dü?tük diyorum çünkü ELT adl? ?irket taraf?ndan son ana kadar bekletilerek buraya bi nevi zorla gönderildik (erken kay?t yapt???m?z halde). Sonras?nda pineville diye bi köyün burger king'inde çal??maya ba?lad?m. John ad?nda bunak, Amerikan milliyetçisi bir managerimiz vard?. ?? yerinde 5 WAT ö?rencisiydik. Ben ve k?z arkada??m, 2 vietnaml? ve 1 çinli. Manager çekik gözlü arkada?lar?m?z? az bir süre çal??t?r?k i?ten ç?kard?. Ben ve k?z arkada??m? da haftada en fazla 25 saat çal??t?rd?. Bunu hem ELT ile hem de amerikadaki sponsor ile konu?tu?umuzda yapaca??m?z bir ?ey yok cevab?n? ald?k. kendi imkanlar?m?zla 2. i? bulduk ama 2. i?i buldu?umuzda a?ustosun sonuna gelmi?tik neredeyse. neyse konuyu ba?layacak olursak o bölgede 9 Türk olarak bulunuyorduk ve hiçbirimiz iyi tecrübeler edinmedik. Bu mesaj? yaz?p bir ?irketi karal?yor gibi görünmek istemem ama hala ?irketle aram?zda geçen konu?malar ve mailler, ald???m paycheckler duruyor. Kan?t isteyen arkada?lar olursa memnuniyetle payla??r?m. ?yi bir WAT geçirmeniz dile?iyle...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks