Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da Ýkinci Kez Çalýþmak

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Amerika'da Ýkinci Kez Çalýþmak

Öncelikle, konuyu doðru yere açýp açmadýðýmdan emin deðilim.Ancak sorum þudur: geçen yaz work and travel programý ile Amerika'ya gidip sorunsuz olarak programý tamamladým.Yani elimde sosyal sigorta numaram var.Þimdi önümüzdeki yaz için tanýdýklarýmýn yanýnda daha önceden ayarlanmýþ þekilde turist vizesi alarak Amerika'da çalýþmaya gidebilir miyim ? Bu konunun riskleri var mýdýr ? Neler önerirsiniz ?

BannedUser
    Guest

Turist vizesi ile çalýþamazsýn yasal olarak ama tanýdýgýn kýsý sana is formu gonderýrse self olarak gýdebýlýrsýn bu durumda gene býr sýrketle anlasmak gerek su an ýcýn en ucuz self ucretýde 450 dolar. O ssn sadece yasal calýsma ýcýn.

BannedUser
    Guest

kardesim þirket derken burada býr wat fýrmasý ile anlasman gerek oradan býr ýs formu gelsýnde oyuncakcý pompacý farketmez karsý tarafa herhangý bir yuk yok sadece 450 dolarý ve výze ucretlerýný vereceksýn karsý taraf sadece senýn gonderdýgýn ýs formunu ýmzalayýp gonderecek...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

kardeþmm turist vizesi ile gidersenn çalþamazsnn normali bu ama tanýdýðmm çok tanýdýk çok ön tarafta çalþmýcamm dersen bizim arkiler gtti new yorkta tek paycheck almadan çalþtý türk tanýdýðýnn yannda hergün fix 100 dolar eldenn

BannedUser
    Guest

Alýntý Barut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þimdi doðru anlamýþ mýyým ? ben buradan bir wat firmasýna gidip bir iþ formu alacaðým.ondan sonra amerikadaki tanýdýklarýma yollayacaðým onlar da imzalayýp geri gönderecekler, bu þekilde vizemi alýp gidebileceðim.
    Super anlatmýsým sende super anlamýssýn. Olay budur.

Býde turýst vizesi ile gidip bþey yasamayanlar var desek gýdecek mýsýn. evet var ama bu senýn yasamayacagýn anlamýna gelmez Allah korusun orada basýna býsey gelse calýstýgýn yerý bulurlar. Ya da calýstýgýn yerde bý sorun yasasan sýgortasýz olacagýndan rezýllýk cekersýn

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Birisi gidip sikayet etmedigi surece yakalanma sozkonusu olmaz. Dikkat et kamera onunde para alma vs.

Birisi gelip birsey dedimi para almiyorum sadece yardim ediyorum dersin...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

kardes amerikada birisi birini sikayet etmedigi surece sikinti yok.eger oyle olsaydi bugun amerikanin yemek sektorunu elinde bulunduran ve kacak calisan meksikalilar olmazdi.ama hic riske girme 450 dolari ver adam gibi git kafan rahat olur
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþlar ben 2010 yýlýnda j-1 vizesi ile ýntern olarak amerikaya calýsmaya gittim vizem aralýkta bitti ve ben donus yaptým.acentamýn dedýgýne gore 90 gun sonra tekrardan basvura býlýyormusum.2 yýl kuralýný kaldýrmam kosulu ýle ve ben kaldýrdým.calýstýgým otel bený tekrardan ýstýyor ama yonrtici konumunda gýdemýyorum malesef.ama bir onceký kontrata gore daha ýyý býr plan hazýrlatmaya calýsýyorum.sýzce 2.defa ýntern vize alýmdaký rýskler nelerdr? bazý acentalar 2 sene beklemek zorunda oldugumu soyluyorlar ama ben 90 sonra gýdebýlecegým býr acenta buldum.sýzce výzede bunu sorun yapýyorlar mý?yardýmcý olursanýz cok sevýnýrým.bosuna paramýn yanmasýný ýstemýyorum.tesekku ederým sýmdiden.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Aracilik edecek firmayi cok ozenle secmelisiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)