bende özellikle korku- gerilim tarzından uzak dururum izledigim tek seri saw dı o da başladık bi kere sonunu da getirelim diye kendimi zorladıgım içindionun dışında izlemem tamamen zevk meselesi bu işler
kanla vahşetle falanda aram yok zaten dedigin gibi rahatsız da olurum ben fazla izleyemem uzun süren kanlı sahneleri falan insanın psikolojisini gereksiz yere etkileyen şeylerdir bana göre.. ama 6. his gibi filmler iyidir mesela kan vs olmadan insanı sağlam gerer, beklenmedik sona sahiptir falan öyle filmlere cnım feda ama onun dışında bi eve girerler 10 kişl sonra 9 y ölür falan hiç izlemem o tarz
kıymetli zamanımı ayırıp film izliyosam hep değsin isterim hatta bazen bi filme başlayıp sonunda beğenmediysem üzülürüm zamanım boşa gitti diye
bu hissi bol ödüllü filmler de bile yaşıyo insan aslında belli bi iyi - kötü ayrımı zor sinema için iyi tarz kötü tarz yok aslında ziyade iyi film kötü film var
dedigin tarz dizilere gelince onları da aynı sebepten tercih etmiyorum helede böyle doğaüstü şeyler inandırıcılıgı hiç olmadıgı için bende hayal alemine girmek istemiyorum pek
o tarz için lost u izledim onca zaman yeterde artar bile
![]()

onun dışında izlemem tamamen zevk meselesi bu işler
kanla vahşetle falanda aram yok zaten dedigin gibi rahatsız da olurum ben fazla izleyemem uzun süren kanlı sahneleri falan insanın psikolojisini gereksiz yere etkileyen şeylerdir bana göre.. ama 6. his gibi filmler iyidir mesela kan vs olmadan insanı sağlam gerer, beklenmedik sona sahiptir falan öyle filmlere cnım feda ama onun dışında bi eve girerler 10 kişl sonra 9 y ölür falan hiç izlemem o tarz
bu hissi bol ödüllü filmler de bile yaşıyo insan aslında belli bi iyi - kötü ayrımı zor sinema için iyi tarz kötü tarz yok aslında ziyade iyi film kötü film var
o tarz için lost u izledim onca zaman yeterde artar bile
Alıntı
Bookmarks