saaafsafafaafs

saaafsafafaafs
Konu hande414 tarafından (04-01-2011 Saat 01:04 AM ) değiştirilmiştir.

ben ladera ranchdayd?m orange county de...güzel yerler dostum zaten zengin ?ehri insanlar rahat huzurlu..los angelesa san diego ya cok yak?n new port beach e cok yak?n..san francisco grand canyon las vegas hepsine rahatça gidebilirsin..i? k?sm?n? bilmem 2.i? fln zor gibi...ha bi de araba ?art..genel amerkikaDA oldugu gibi oralarda da heryer uzak birbirinden araban olmazsa dibindeki yerlere bile gidemezsin..o da sorun deil biz 1100dolara jeep alm?st?k 3 ki?isanta ana y? bilmiorum en fazla yol üstünden geçm?imdir ama genel olarak güzel biryerde atlar gidersin ak?amlar? l.a'e newport'a
![]()

bu i? hakk?nda daha fazla bilgi al?rsam bilenlerden ben de buraya gitmeyi dü?ünebilirim.

evet güzel yerlerdi ama i? seçilmi? hemenart?k ba?ka i?lerde ?ans?m? ar?ycam..

Bu i?in ?artlar?n? bilen var m??
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

saatlik ücret $10. tesislerde imalat , paketleme, depolama ve ürün kontrol gibi pozisyonlarda çal???lacak. konaklama i?veren taraf?ndan sa?lan?yor.
Bu firmay? ABD'de duyan kimse var m? acaba? Baya?? ünlü oldu?unu duydum ama ne derece do?ru bilemiyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

arkada?lar i? çok iyi görünüyor.?artlar?n? nedir.istenen özellikller dil durumu falan..konuyu aç?cak giden veya bilen biri yok mu?

saatl?k ucret 10$ ama haftal?k 32-40 saat cal?s?l?yor art? 115$ konaklama ucret? var ve de en kotusu 500 $ depoz?to ucreti var bide ?nternette h?c b?r b?lg? yok gg bakery hakk?nda google b?le b?sey bulam?yor buda ben? suphelend?rd?
cal?forn?a dak? bu depoz?to ve k?ralar yuzunden wat s?rketler? ordak? h?cb?r ?s? desteklem?yor o yuzden hep genelde ?sler dogu taraf?nda...pehhhh

bende bu sene santa anaya g?tmey? dusunuyorum GG bakeries e oraya g?tm?s olan varsa b?lg?lend?reb?l?rm? pahal? b?r bolge m? santa ana i? nas?l sartlar? falan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks