moongift Nickli Üyeden Alıntı

Evet arkada?lar tüm yorumlar? ancak geç bir zamanda okuma f?rsat? bulabildim, elinize dilinize sa?l?k. Daha önce Florida gezi önerilerini de burdan alm??t?m ve çok verimli bir ?ekilde gezmemi sa?lad?. Miami ve Orlando'da 11 gün bana 1487 dolara mal oldu. Ula??m, yiyecek, park biletleri, kalma hep dahil bu fiyata. ?imdi bat? gezisi planl?yorum. Tüm gezilerimde araba kiralamay? dü?ünmüyorum, uzak yerlere zaten ucuz uçak bileti bulabiliyorum.  Sonuçta arkada?lar?n dedi?inden anlad???m özetle ?udur ki: Gezmeye Las Vegas'dan ba?layaca??m ve San Francisco'dan Bsotona dönü? yapaca??m. Buna göre LaSVEGAS (4 gün), burdan San Diego'ya uçu? (2 gün), burdan LA'a otobüsle transfer (3 gün) ve son olarak LA'den SanFrancisco'ya uçu? (2 gün) tolamda 11 gün bu ?ekilde. Kalacak yerleri hostel olarak dü?ünüyorum, daha ucuz oldu?u için tercih ediyorum. Uçak biletlerimi bu ay?n 15 inde al?yorum ve bundan sonra hemen kalacak yerleri book layaca??m.Atraksiyonlar k?sm?na gelince: LAsVegas: Burda Grand canyonlara gitmek istiyorum, Bir arkada? strip demi? o nedir, newyork new york roller costerini deneyece?im...ba?ka bir söylece?i olan varsa lütfen sölesin. Sandiego'da kumsallara akmak istiyorum, ba?ka ne var?? LA'de Beverly hills, malibu, orange county,long beach, newport beach var, ba?ka ne var??? SanFrancisco'da hep bir yoku? görürüm böyle spiral çiçeklerlerle falan, millet burda foto çekilir buras? neresi?? Golden gate'i görmeden de gelmek olmaz...Bunun haricinde liste yapmam laz?m atraksiyonlar?n fiyatlar? nedir...sizin bildi?iniz ba?ka gezilicek görülecek yer nelerdir..genelde kal?nan hostelllerde atraksiyonlarla ilgili bilgiler ilk ba?ta göze çarp?yor ama önceden haz?rl?kl? gitmekte fayda var...buraya ay?rd???m para 1500 dolar olacak (ula??m, kalacak yer, atraksiyonlar, yemek) yorumlar?n?z? bekliyorum, sayg?lar?mla....

Bookmarks