arkadaslar bende gittigimde anlaşmam jollyjoker amusement park ileydi ama biçok akilsik yasadım uzun lafın kısası 1 saat sonra işten kovuldumsansıma cok daha iyi bir iş buldum.parkta yaz boyunca calısan arkadaslarım oldu memnunlardı ama fazla kazanamadılar overtime alamadılar benim fikrim var ise baska seçenekleri degerlendir eglence parkı dısında ama benm basıma gelen sizede olucak diye birşey yok yani kafanızı karıstırmak istemem.oc yasamak için ucuz dolar tree var zaten yiyecekleri baya ucuza getirebilirsiniz ordan yakında tax-free yerlerde var arkadasımızın söledigi gibi kıyafet elektronik vs alışverişler için cok elverişli.gece hayatı gayet hareketli sıkılmazsınız yani 2 tane buyuk club var zaten surekli house party oluyor insanlar tatil için kısa dönem geldiklerinden eglenmelerine bakıyorlar yazı gecirmek için cok guzel biryer anlıcan ve buyuk sehirlerede yakın oldugundan gezmek isteyenlerde zorluk yasamazlar.şimdilik sölicem bunlar varsa baska sorular elimden geldince cvplarım

sansıma cok daha iyi bir iş buldum.parkta yaz boyunca calısan arkadaslarım oldu memnunlardı ama fazla kazanamadılar overtime alamadılar benim fikrim var ise baska seçenekleri degerlendir eglence parkı dısında ama benm basıma gelen sizede olucak diye birşey yok yani kafanızı karıstırmak istemem.oc yasamak için ucuz dolar tree var zaten yiyecekleri baya ucuza getirebilirsiniz ordan yakında tax-free yerlerde var arkadasımızın söledigi gibi kıyafet elektronik vs alışverişler için cok elverişli.gece hayatı gayet hareketli sıkılmazsınız yani 2 tane buyuk club var  zaten surekli house party oluyor insanlar tatil için kısa dönem geldiklerinden eglenmelerine bakıyorlar yazı gecirmek için cok guzel biryer anlıcan ve buyuk sehirlerede yakın oldugundan gezmek isteyenlerde zorluk yasamazlar.şimdilik sölicem bunlar varsa baska sorular elimden geldince cvplarım

Alıntı
Bookmarks