Alıntı nisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaslar ben 2 sene önce oc ye gittim bu yaz tekrar gidecegim yardım edebilecegim birşey varsa sorabilrsiniz.kalcak yer sorulmuş bizim aceleyle tuttugumuz evde 6 kişi kalıyorduk 3 er kişilik odalarda haftalık 90 dolardıki kaldımız yere göre cok fazlaydı daha ucuz ve daha uygun evler oldugunu daha sonradan ögrendik haliyle ama genede süper ucuz ve süper lux evler beklemeyin geneli orta seviyeli ve ortanın biraz üstünde kiralara verilen evler.oc cok pahalı degil daha dogrusu yakınlarında taxfree yerler oldugu için baya ucuza alışveriş yapabileceginiz yerler var. biriside 7 elevenı sormustu çalışmak nasıl bilemicem ama 2 /24 açık oldundan herrtur insanla muhattap olursun tabi bence eglenceli bişey ama senin insiyatifine kalmış artık.şimdilik aklıma gelen bunlar sorunuz olursa bana ulasırsınız umarım yardımım olmuştur
nisan öncelikle sesimizi duydugun için teskkrler
yha bnm nacizane fikrim şimdi en az 2,5 ay gbi çalıscz gıdecgmz yerde bu yuzden oldgmz eyaletin sosyallıgı eglencesı hayat pahalılıgı en azından normal duzeyde olması gerektıgını dusunuyorum hanı yakın eyaletlere de giderz gezmeye fakat oldugumz kısımlar genel anlamda beklentılerımızı karsılmsı gerekmekte dıye dusunyrm dogru mu? bu anlamda brz ocean city yakın dustu dusuncelerıme senin ocean city hakkında dusuncen ne az cok bılgı verblrmısın?
ayrıca ben buyuk ıhtımalle eglence parkı lifeguardlık fln ısınde calıscm ocean city de 2 tane park varms dıye duydum fazla da ıyı deglms gbı soylentler var kafamı karıstrdı aydınlatrmısın