Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 66 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: OCEAN C?TY,Maryland !!! 2011

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart OCEAN C?TY,Maryland !!! 2011

arakada?lar 2011 yaz dönemi ocean city'e gidicek olan kimler var? daha önce de buraya gitmi? arka?lar?n bu ba?l?k alt?ndan bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Ben kal?cak yer bak?m?ndan ?üpheliyim sizce ne yapmal?y?m bildi?inz bir yer var m? ? tek gidiyorum.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

craiglist.com goz atmani oneririm, birde sponsoruna mail at.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende gidicem lifeguard olarak.Her msj?mdada sordugum gibi 2. i? ar?yorum ve oralarda yard?m edicek biriyle denk gelmek için arast?r?p duruyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

brknctn karde?im kal?cak yer için daha erken.Ben sana yard?mc? olurum o konuda sana, bir tan?d???m orda bu i?lerle ilgilenen.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

MSN Adresi Paylasmak Yasak! msn adresim dostum eklersen sevinirim detayl? görü?ürz te?ekkürler
    Konu break tarafından (28-01-2011 Saat 01:13 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı alicavli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    brknctn karde?im kal?cak yer için daha erken.Ben sana yard?mc? olurum o konuda sana, bir tan?d???m orda bu i?lerle ilgilenen.
    slm kardes..ocean city de konaklama haftalik ne kadar tutar?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm watç?lar
    i? seçimi a?amas?nday?m eyalaete karar verem?yorum ne pahal? ne ucuz ne kalabal?k ne de kasaba gbi bi yer istiyorum.ocean city için böyle dusunuyorum dogru mu dusunuyorum bilgisi olan ve ya dha önce gitmi? watç?lar bilgi verebilirler mi ?imdiden t?kkürler..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu yaz bende Ocean city'de olucam. Bir iki hafta öncesinde, Maryland, McDonalds'da, Saati: 7.25 dolardan çal???caks?n deselerdi "Hadi lan!!" derdim. ?imdi ne oldu da bu noktaya geldim bilmiyorum. Ama özetle, yaz?n ordaym???m gibi görünüyor.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Geçen yaz travelda ocean city'e (in maryland) gitim. Plaj, deniz,kum o kadar. Tam bir tatil yeri. Oteller falan. Ama 3 ay kalmak için s?k?c? bir yer gibi geldi bana. ??i kesinle?memi? arkada?lar ba?ka yerlere de bakmas?n? tavsiye ederim. ?yi ara?t?r?n, benim nacizane fikrim.
    Not: Yi?it olsun mc garanti i?tir. Baz? mc'ler vardiya yapar. Bende mc'de çal??t?m. Belki otellerde falan 2.i? bulursun.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkada?lar merhaba.ocean city hakk?nda bilgisi olan varm? ilk sene giden bir wat'ç? için nas?l bir yer? i? olarak ise 7 eleven nas?l bir i? bilgisi olan payla??rsa memnun olurum..!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bilgi vericek kimse yok mu yhaa

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

fues sende mi ocean city dü?ünüyorsun?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

selam arkadaslar ben 2 sene önce oc ye gittim bu yaz tekrar gidecegim yard?m edebilecegim bir?ey varsa sorabilrsiniz.kalcak yer sorulmu? bizim aceleyle tuttugumuz evde 6 ki?i kal?yorduk 3 er ki?ilik odalarda haftal?k 90 dolard?ki kald?m?z yere göre cok fazlayd? daha ucuz ve daha uygun evler oldugunu daha sonradan ögrendik haliyle ama genede süper ucuz ve süper lux evler beklemeyin geneli orta seviyeli ve ortan?n biraz üstünde kiralara verilen evler.oc cok pahal? degil daha dogrusu yak?nlar?nda taxfree yerler oldugu için baya ucuza al??veri? yapabileceginiz yerler var. biriside 7 eleven? sormustu çal??mak nas?l bilemicem ama 2 /24 aç?k oldundan herrtur insanla muhattap olursun tabi bence eglenceli bi?ey ama senin insiyatifine kalm?? art?k.?imdilik akl?ma gelen bunlar sorunuz olursa bana ulas?rs?n?z umar?m yard?m?m olmu?tur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

te?ekürler nisan peki ocean city'de 2.bir i? bulmak kolay olur mu benim gidi? tarihim 20-21 haziran gibi görünüyor 2.bir i? için çok geç bir tarhi mi? daha önce 7 eleven'da çal??anlar?n görü?lerini bulamad?m forumda ara?t?rd?m ama yok..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu konuda kesin bi?ey söliyemicem kusura bakma tarih olarak biraz gec dogrusu bende yaklas?k o tarhlerde gitmi?tim ve bulamam??t?m ama temmuz ortalar?ndan sonra i?çi al?m? artt? ve cogu arkadas?m yeni i?ler veya 2. i? buldular ac?kcas? bunun garantisini sana kmse veremez senn azmine ve sans?na bagl? kusura bakma pek yrd?mc? olamadm ama

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eft 'mklasl' dusunme asamasndaym dha ?uan akl?mda ocean city var

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar ben 2 sene önce oc ye gittim bu yaz tekrar gidecegim yard?m edebilecegim bir?ey varsa sorabilrsiniz.kalcak yer sorulmu? bizim aceleyle tuttugumuz evde 6 ki?i kal?yorduk 3 er ki?ilik odalarda haftal?k 90 dolard?ki kald?m?z yere göre cok fazlayd? daha ucuz ve daha uygun evler oldugunu daha sonradan ögrendik haliyle ama genede süper ucuz ve süper lux evler beklemeyin geneli orta seviyeli ve ortan?n biraz üstünde kiralara verilen evler.oc cok pahal? degil daha dogrusu yak?nlar?nda taxfree yerler oldugu için baya ucuza al??veri? yapabileceginiz yerler var. biriside 7 eleven? sormustu çal??mak nas?l bilemicem ama 2 /24 aç?k oldundan herrtur insanla muhattap olursun tabi bence eglenceli bi?ey ama senin insiyatifine kalm?? art?k.?imdilik akl?ma gelen bunlar sorunuz olursa bana ulas?rs?n?z umar?m yard?m?m olmu?tur
    nisan öncelikle sesimizi duydugun için teskkrler
    yha bnm nacizane fikrim ?imdi en az 2,5 ay gbi çal?scz g?decgmz yerde bu yuzden oldgmz eyaletin sosyall?g? eglences? hayat pahal?l?g? en az?ndan normal duzeyde olmas? gerekt?g?n? dusunuyorum han? yak?n eyaletlere de giderz gezmeye fakat oldugumz k?s?mlar genel anlamda beklent?ler?m?z? kars?lms? gerekmekte d?ye dusunyrm dogru mu? bu anlamda brz ocean city yak?n dustu dusunceler?me senin ocean city hakk?nda dusuncen ne az cok b?lg? verblrm?s?n?
    ayr?ca ben buyuk ?ht?malle eglence park? lifeguardl?k fln ?s?nde cal?scm ocean city de 2 tane park varms d?ye duydum fazla da ?y? deglms gb? soylentler var kafam? kar?strd? ayd?nlatrm?s?n

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

te?ekür ederim bilgiler için

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkada?lar, geçen yaz gezme amac?yla gittim 2 kez ve 2 kezde hayran kald?m, gece çok renkli oluyor sokaklar, özellikle Pennsylvania St. çok güzel olur. Onun d???nda sahile i?ne atsan?z yere dü?mez O derece kalabal?kt?r. Delaware de tax-free dir ad? üstünde dalavare çok orada . Akl?ma gelenler bunlar...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

fues ayn? beklentiler içerisindeyiz ek olarak biraz para biriktirip al??veri? ve bir iki eyalet gezme dü?üncesi var umar?m istedigimiz olur..ak?am skyp görü?mem var eger i?verenle anla?abilirsek seçebilirim veya o beni seçerse genelde tatil için gidenlerin yorumlar? daha çok

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mklasl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fues ayn? beklentiler içerisindeyiz ek olarak biraz para biriktirip al??veri? ve bir iki eyalet gezme dü?üncesi var umar?m istedigimiz olur..ak?am skyp görü?mem var eger i?verenle anla?abilirsek seçebilirim veya o beni seçerse genelde tatil için gidenlerin yorumlar? daha çok

eft öyle gözüküyor mkasl
    dedgn gbi in? istedg?m?z gbi olur arkdsm
    görü?tün mü i?verenle ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bende gittigimde anla?mam jollyjoker amusement park ileydi ama biçok akilsik yasad?m uzun laf?n k?sas? 1 saat sonra i?ten kovuldum sans?ma cok daha iyi bir i? buldum.parkta yaz boyunca cal?san arkadaslar?m oldu memnunlard? ama fazla kazanamad?lar overtime alamad?lar benim fikrim var ise baska seçenekleri degerlendir eglence park? d?s?nda ama benm bas?ma gelen sizede olucak diye bir?ey yok yani kafan?z? kar?st?rmak istemem.oc yasamak için ucuz dolar tree var zaten yiyecekleri baya ucuza getirebilirsiniz ordan yak?nda tax-free yerlerde var arkadas?m?z?n söledigi gibi k?yafet elektronik vs al??veri?ler için cok elveri?li.gece hayat? gayet hareketli s?k?lmazs?n?z yani 2 tane buyuk club var zaten surekli house party oluyor insanlar tatil için k?sa dönem geldiklerinden eglenmelerine bak?yorlar yaz? gecirmek için cok guzel biryer anl?can ve buyuk sehirlerede yak?n oldugundan gezmek isteyenlerde zorluk yasamazlar.?imdilik sölicem bunlar varsa baska sorular elimden geldince cvplar?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet fues ak?am görü?tüm skyp'tan.biraz internet ortam?ndaki konu?ma ve birazda aksan? katmak gerekirse bi kaç sorusuna cevap veremedim kald?m öyle sonucunu bilmiyorum ?irket bildirecek san?rsam sonucunu bekliyorum bende

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

nisan,verdi?in bilgiler için te?ekkür ederim.Ben bu yaz sabah 6 - 12 aras? castle in sand otelinde çal???cam yani ö?len 12 den sonra bombo?um 1 haziranda ba?l?cam i?e sence 2. i? bulabilirmiyim ? ve önerebilece?in bir yer var m? sence ne yapmal?y?m ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

1 haziranda gidiyor olman 2. i? bulabilme sans?n? yukseltir.eger dilin iyiyse restaurantlara basvur daha dogrusu tip alabilecegin bir i? ara cnku kazand?g?n ucret kadar?n? tiptende kazanabilirsin.boardwalkta bi çok magaza var yani guleryuzlu giri?ken bi tipsen direk musteriyle birebir konusabilecegin i?lerde bulabilrsin.çal??acak yer olarak nereyi önerim bilemedim suan yani ben önersemde sen bilmedigin için kafanda net bi?i olu?micak gittiginde zaten kucuk biyer hemen çözersin etraf? çal??ma sistemini.asl?nda orda biraz cevre yaparsan gunluk i?lerde bulabilirsin demek istedigim çim kesme çit boyama fln iide para kazan?rs?n yani cok kafana takma sen arad?n sürece bulursun i? en kötü bula??kç? olursun ki benm tan?st?m turklerin %90? bulas?kc?yd? rica ederm buarada.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

en kötü bula??kç?l?k yapars?n dedin ya büyük ihtimal birinci i?im bula??kç?l?k olucak ama çal??ma saatlari AM oldu?u için 12 den sonra serbest oldu?um için 2. i? bulurum die kabul ettim i?i sonuçta 3 ay çal???cam 1 ay gezicem oyüzden 3 ay iyi çal??mam lazm.Dilim çok iyi de?il ama idare eder, giri?kenlik konusunda problem yok kal?cak yerler konusnda firma yer ayarl?yor diyorlar haftal?k 80 $ m?? nas?l sence ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

haftal?k 80 dolar kalacag?n yerin ?artlar?na göre degisir.otelde cal?s?scaksan sana otelden oda verirler muhtemelen ki temzligin flnda yap?l?yor olur 80 dolar iyi ama eger hostel ise ve odada 4 -6 ki?i fln kal?caksan?z arast?r biraz derim.biz gittigimizde firma ev gösterdi bize ilkinin çat?s? bile yoktu pek havadard? ma?allah ittirceklerdi bize onu bide ev die bzde baska görmek istedk 2. gözterdklerinide tuttuk aceleye geldi tabi dunyakupas? vard?da izlemek için tuttuk hemen evi neyse sonra bakt?k daha ucuza daha guzel evler var eger firma sana orda otel d?ds?nda ev bulmana yard?m edicekse ilk gösterdiklerini tutma derm en az 4- 5 tane ev gez m?r?n kr?n ediolar bu elimizdeki en iisi daha guzeli yok fln filn die sen kulak asma eger durum öyle olursa

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı brknctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nisan,verdi?in bilgiler için te?ekkür ederim.Ben bu yaz sabah 6 - 12 aras? castle in sand otelinde çal???cam yani ö?len 12 den sonra bombo?um 1 haziranda ba?l?cam i?e sence 2. i? bulabilirmiyim ? ve önerebilece?in bir yer var m? sence ne yapmal?y?m ?
    senin tarih çok iyi fues.bulma ihtimalin bence de çok yüksek olmal?..!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı brknctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arakada?lar 2011 yaz dönemi ocean city'e gidicek olan kimler var? daha önce de buraya gitmi? arka?lar?n bu ba?l?k alt?ndan bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Ben kal?cak yer bak?m?ndan ?üpheliyim sizce ne yapmal?y?m bildi?inz bir yer var m? ? tek gidiyorum.
    Bende oc ye gidiyorum ?irketten arad?lar tam bilgim yok ama dondurmac?ym?? giden arkada?lar var geçen sene ayn? yerde çal??m??lar gidecek arkada?larla tan???p oarda daha ucuza yer bulabilir ve al??mak daha kolay olabilir oc ye gideceklerle ileti?ime geçebiliriz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadaslar bilgiler için te?ekkürler..
    bi?ey soracag?m bunu burda sormak mant?kl? m? b?lm?yorum ama
    bnm ?irketle gorustum s?md?l?k ?s?m verm?yorum sev?yem intermediate ve bna ded?lerk? ingilizces? ?y? olanlar yerles?yo snnk?s? bi ay snra fln olucak ddler moral?m bozuldu sev?yeyle i? seçme zaman? ?l?sk?s? ned?r yav ?
    sizin seviyeler nsl merak ett?m yan? i? secenler?n iglzces? olarak ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)