Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cambridge-Maryland'de Otel İşi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ben kendı adıma konusayım 3 senedır hem okuyorum hemde bır dıskoda barmenlık yapıyorum daha dogrusu barmen kasıyer garson her bı sey oldum ya bence barmenlıkte gercekten hıc bırsey yok..sadece bıkac gun mıllet ne ıcıyor ne ıstıyor ona bakıcaksın..kıbrısı ornek verecek olursam burda votka sark beylıs vıskı kola bıra cok gıdıyor ve ole abzurp bı ıstek nadıren gelıyor eger bılıyorsam ben yapıyorum bılmıyorsam kesınlıkle bır bılen barmen vardır hıcmı olmadı bızde yok karsı bara bak dıyorum

kısacası bence dunyanın en rahat ıslerınden bırısı gercı cok yoruluyosun ama eglenıyorsunda en azından bızım dıskoda ole

yalnız calısma saatlerın dusebılır barmenlıkte ona dıkkat et derım bellı bır saat baz alınırsa atıyorum aksam 11 sabaha karsı 4 gıbı gunde 5 saat calısırsın...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendı adıma konusayım 3 senedır hem okuyorum hemde bır dıskoda barmenlık yapıyorum daha dogrusu barmen kasıyer garson her bı sey oldum ya bence barmenlıkte gercekten hıc bırsey yok..sadece bıkac gun mıllet ne ıcıyor ne ıstıyor ona bakıcaksın..kıbrısı ornek verecek olursam burda votka sark beylıs vıskı kola bıra cok gıdıyor ve ole abzurp bı ıstek nadıren gelıyor eger bılıyorsam ben yapıyorum bılmıyorsam kesınlıkle bır bılen barmen vardır hıcmı olmadı bızde yok karsı bara bak dıyorum

kısacası bence dunyanın en rahat ıslerınden bırısı gercı cok yoruluyosun ama eglenıyorsunda en azından bızım dıskoda ole

yalnız calısma saatlerın dusebılır barmenlıkte ona dıkkat et derım bellı bır saat baz alınırsa atıyorum aksam 11 sabaha karsı 4 gıbı gunde 5 saat calısırsın...
    atışma gıbı olacak
    bende on altı yasımdan berı garsonluk ve barmenlık yapıyorum yazlık mekanlarda tatıl yorelrınde tatıl yorelerınde barmen herdaım para kazanır ...
    olayada amerıca ornegınden bakmak daha faydalı bence gıttgım barlardan ve gozlemledıgım kadarıyla her daım kazancı olan bır ıs ....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)