Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kendı adıma konusayım 3 senedır hem okuyorum hemde bır dıskoda barmenlık yapıyorum daha dogrusu barmen kasıyer garson her bı sey oldum ya bence barmenlıkte gercekten hıc bırsey yok..sadece bıkac gun mıllet ne ıcıyor ne ıstıyor ona bakıcaksın..kıbrısı ornek verecek olursam burda votka sark beylıs vıskı kola bıra cok gıdıyor ve ole abzurp bı ıstek nadıren gelıyor eger bılıyorsam ben yapıyorum bılmıyorsam kesınlıkle bır bılen barmen vardır hıcmı olmadı bızde yok karsı bara bak dıyorum

kısacası bence dunyanın en rahat ıslerınden bırısı gercı cok yoruluyosun ama eglenıyorsunda en azından bızım dıskoda ole

yalnız calısma saatlerın dusebılır barmenlıkte ona dıkkat et derım bellı bır saat baz alınırsa atıyorum aksam 11 sabaha karsı 4 gıbı gunde 5 saat calısırsın...
atışma gıbı olacak
bende on altı yasımdan berı garsonluk ve barmenlık yapıyorum yazlık mekanlarda tatıl yorelrınde tatıl yorelerınde barmen herdaım para kazanır ...
olayada amerıca ornegınden bakmak daha faydalı bence gıttgım barlardan ve gozlemledıgım kadarıyla her daım kazancı olan bır ıs ....