Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaska 2011 Sezon

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Standart Alaska 2011 Sezon

?u an için Bristol Bay hakk?nda yaz?cam Kodiak ve di?er yerleri bilgiler geldikçe payla?aca??m

Bristol Bay Harvest 28.52 millions bu tahmini rakam (2010 y?l?nda bu rakam 30 milyondu yani dü?ü? ya?anacak)

Bristol Bay gidenler bilir (Naknek, Dillingham ve Ekuk)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?u an için Bristol Bay hakk?nda yaz?cam Kodiak ve di?er yerleri bilgiler geldikçe payla?aca??m

Bristol Bay Harvest 28.52 millions bu tahmini rakam (2010 y?l?nda bu rakam 30 milyondu yani dü?ü? ya?anacak)

Bristol Bay gidenler bilir (Naknek, Dillingham ve Ekuk)
    ketcikandan haber varm? :P??

BannedUser
    Guest

Alıntı maçaas? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ketcikandan haber varm? :P??

46 million ( pink salmon için ) bu miktar gecen senen?n cok ustunde bir miktar.

inan bana ba??n?z? ka??yamayacaks?n?z. in?allah 7 ay sonra bu sat?rlar? okudugunuzda makro demi?ti dersiniz. Ketchikan bu sene bombay? patlatacak Yeter BALIK gelmesin art?k d?yeceks?n?z ?n?allah..

Bilgiler devam edecek

BR?STOL BAY DUSUS. KETCHIKAN YUKSELISTE.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

46 million ( pink salmon için ) bu miktar gecen senen?n cok ustunde bir miktar.

inan bana ba??n?z? ka??yamayacaks?n?z. in?allah 7 ay sonra bu sat?rlar? okudugunuzda makro demi?ti dersiniz. Ketchikan bu sene bombay? patlatacak Yeter BALIK gelmesin art?k d?yeceks?n?z ?n?allah..

Bilgiler devam edecek

BR?STOL BAY DUSUS. KETCHIKAN YUKSELISTE.
    bak kay?da al?yom makro bu c?kmassa sen?n o unvan?n? ger? al?r?z
    eger ded?g?n c?karsa ben ucuncu sene g?tt?g?m yerde paray? katlar?m demekt?r .. c?kmassa makro unvan g?tt? demekt?r

BannedUser
    Guest

bakal?m Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Ketchikan EC Philips Son da 10 tane arkada??m olacak

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bakal?m Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Ketchikan EC Philips Son da 10 tane arkada??m olacak
    yaz?y? bende okudum bu sene ?c?n cok ?y? olacag?n? fakat .. ?lk senede oyle yazm?st? .. ama bu arada ?k?nc? g?tt?g?m sezon ondan daha ?y?yd? neyse sagl?k olsun umar?m hersey guzel olur b?zde umdugumuzu al?r?z :=

bu arada arkadaslar?n?n job offerler? geld?m? ?? ?lk g?decekler?nk? esk?ler?nk? geld? onu b?l?yom da ??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

bendemi acep b? alaska yapsam sonra travel?n gozune vursam

BannedUser
    Guest

3 tanesi geldi 2 tanesi eski giden zaten di?er 5 ki?i için beklemedeyiz gelecek in?allah onlarda

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

3 tanesi geldi 2 tanesi eski giden zaten di?er 5 ki?i için beklemedeyiz gelecek in?allah onlarda
    anlad?m kardes?m ?nsallah hay?rls?yla gel?r onlarda t?k...

BannedUser
    Guest

Bu sene Alaska gene Türk kaynayacak ama benim as?l söylemek istedi?im bu sene Alaska tarihin en cok magduriyetini verebilir bence. Kula??ma baz? duyumlar geliyor. Kodiak için çok a?layan Türk olacak san?rsam. Sezon anlam?nda de?il ?irket ma?duriyetinden bahsediyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu sene Alaska gene Türk kaynayacak ama benim as?l söylemek istedi?im bu sene Alaska tarihin en cok magduriyetini verebilir bence. Kula??ma baz? duyumlar geliyor. Kodiak için çok a?layan Türk olacak san?rsam. Sezon anlam?nda de?il ?irket ma?duriyetinden bahsediyorum.
    Ya e?er böyleyse bizde ketchikana gidelim ?irket bizi kodiaka gönderece?ini söyledi. Bak?n pazartesi yap?yorum kayd?m?. Zaten zar zor gidiyorum bir de böyle a?layarak dönmek istemem. Helede alaskaya gidiyosam. Makroklima ilk senesi olanlara ne önerebilirsin? Sen yetkili bi abiye benziyon

BannedUser
    Guest

Alıntı mehmet90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya e?er böyleyse bizde ketchikana gidelim ?irket bizi kodiaka gönderece?ini söyledi. Bak?n pazartesi yap?yorum kayd?m?. Zaten zar zor gidiyorum bir de böyle a?layarak dönmek istemem. Helede alaskaya gidiyosam. Makroklima ilk senesi olanlara ne önerebilirsin? Sen yetkili bi abiye benziyon
    Bende enaniyet coktur

Kodiak hangi fabrika karde? söylede yorum yapal?m.

BannedUser
    Guest

bahad?r i?te bekledi?in haber

KETCHIKAN SEZON B?LG?S? 2011

2011 Y?l?nda Ketch?kan da pink salmon miktar? 55 milyon olmas? bekleniyor. Genel itibari ile Ketch?kan son 10 y?ll?k ortalamas? 40 milyon dersek patlamay? anlars?n?z. Yani yakl?as?k olarak %40 l?k bir art?? anlam?na gelir. Alaska ilk gidenler ne demek istedi?imi anlamayabilir. Bu ?u demek MUHTESEM ötesi. Uyku yüzü göremeyeceksiniz. Bu Ketchikan icin yaz?lan bir yaz?. B

Bahad?r te?ekküre gerek yok

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?imdi wat ba?vursam geç mi kalm?? olurum, alaska için erken halletmek daha ii ama kafama dank etti
    nereden bileceksin silahımın jarjörüne mermi yerine seni koyup deffalarca kalbime sıktığımı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ocean beauty, western alaska fisheries ve international seafoods of alaska. ?irket bu 3'ünden birini ayarlayacak san?rsam. Tabi daha kayd? yapt?rmad?k yapt?r?rsak boyle olacak. benim su an için ketchikana gelme gibi bi sans?m varm?? Hangi ?irketler oraya götürüyo, bo?luk var m?d?r özelden bilgilendirirmisin?

BannedUser
    Guest

ocean beauty, western alaska fisheries ve international seafoods of alaska. ?irket bu 3'ünden birini ayarlayacak san?rsam. Tabi daha kayd? yapt?rmad?k yapt?r?rsak boyle olacak. benim su an için ketchikana gelme gibi bi sans?m varm?? Hangi ?irketler oraya götürüyo, bo?luk var m?d?r özelden bilgilendirirmisin?
    OB de sorun olabilir. Sayd?g?n üç fabrikan?n içinde en iyisi ISA. Ketchikan için yer kald?g?n? sanm?yorum ama sor bakal?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hmm te?ekkür ettim. Olsa iyi olur cünkü i?tah?m? kabartt?n?z

BannedUser
    Guest

hmm te?ekkür ettim. Olsa iyi olur cünkü i?tah?m? kabartt?n?z
    Senin ?irketinde oldugunu sanm?yorum. Ama sor bakal?m var mm? ?

BannedUser
    Guest

2011 Alaska Salmon Season has High Hopes | Alaska salmon's Blog

Grafige dikkat edin. ?n?allah Japonya'n?n bir etkisi olmaz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

alaskaya m? g?d?yorsun üstad sen?valla para b?tm?s d?yorlard? alaskada

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

makroklima merhaba öncelikle bu ketcikan e.c philips i?i olduktan sonra devaml? yaz?lar?ndan alaskay? tan?maya çal??t?m ve senden bir kaç sorum olacak dönü?ü nereden yapmam? uçak biletimi nereden almam? tavsiye edersin

BannedUser
    Guest

öncelikle gezmek istedi?in yer neresi. ny mi o zaman ketch?kan gidis ny donus alab?l?rs?n. ama donuste ketch?kan ny aras? ucret olarak yaklas?k 350*450 aras? verebilirsin. ya da stop over al?rs?n ama alaska icin stop over risktir.

sen bana soylersen nereye gitmek istiyorsun sana yorum yapab?l?r?m

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

öncelikle gezmek istedi?in yer neresi. ny mi o zaman ketch?kan gidis ny donus alab?l?rs?n. ama donuste ketch?kan ny aras? ucret olarak yaklas?k 350*450 aras? verebilirsin. ya da stop over al?rs?n ama alaska icin stop over risktir.

Onu bilmiyorum da Alaska'da da çok güzel yerler var.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende ny dü?ünüyorum ama losangelas falan o taraflar? gezip ny u?ramadan gelsem ne olur diye de dü?ünmüyo de?ilim hangisi ni tercih etmeliyim sebepleri nelerdir diye sorsam çok mu soru sormu? olurum

BannedUser
    Guest

LA mi NY mi NY.

Ama LA den sonra vegas ve grand canyon yaparsan tabiki LA

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tabiki dedi?in mant?kl? ama di?er watc? arkda?lar ile beraber hareket etmek en mant?kl?s? genelde dönü?ler nereden yap?l?yorsa oradan al?r?m büyük ihtimal sa?ol ilgin için te?ekkürler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

sitka seafood producer company fabrikas?na gidek olan varm? beyler?ve 2011 sezonun nas?l olur bilgisi olna payla??rsa sevinirim))

BannedUser
    Guest

S?tka'da sezon geç ba?lar san?rsam okulun gec kapand?g?ndan oray? sect?n. S?tkada sezon 10 temmuz gibi ba?lar. Sezon iyi olacak ama fabr?kan kaç gemi ile çal???yor bilmiyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ben geçen sene ordayd?m bu sene de oraya gidece?im, geçen sene feci kötü bir sezondu, bu sene için umudumuz var, sezon ay?n 10'unda de?il ay?n 4'ünde ba?lar, ben 21 haziranda gidece?im, geçen seneden tecrübeli oldu?um için i?ler az bile olsa gider gitmez çal??abilirim ama yeni gelen arkada?lar için ayn? ?eyi söyleyemeyece?im maalesef.

dedi?im gibi seafood producers cooperative sadece coho, chum ve king salmon i?ler, konserve bölümü falan yoktur, bal?klar?n ço?u fileto yap?l?r.pink ve sockeye gibi bal?klar i?lenmez bizim fabrikada, geçen sene bizim arkada?lar? ay?n 4'ünde göndermi?lerdi ben ise ay?n 15'ine kadar çal??t?m.

BannedUser
    Guest

Wink

Alıntı astalavista Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçen sene ordayd?m bu sene de oraya gidece?im, geçen sene feci kötü bir sezondu, bu sene için umudumuz var, sezon ay?n 10'unda de?il ay?n 4'ünde ba?lar, ben 21 haziranda gidece?im, geçen seneden tecrübeli oldu?um için i?ler az bile olsa gider gitmez çal??abilirim ama yeni gelen arkada?lar için ayn? ?eyi söyleyemeyece?im maalesef.

dedi?im gibi seafood producers cooperative sadece coho, chum ve king salmon i?ler, konserve bölümü falan yoktur, bal?klar?n ço?u fileto yap?l?r.pink ve sockeye gibi bal?klar i?lenmez bizim fabrikada, geçen sene bizim arkada?lar? ay?n 4'ünde göndermi?lerdi ben ise ay?n 15'ine kadar çal??t?m.
    4 unde basmaya basl?yorsa ?y? o zaman.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)