bagaja sucuk filan koysak sikinti olur mu? bir tek et vb. urunlerde sikinti oluyormus ama koyanlar, goturenler de varmis epey. bir yardimci olursaniz cok sevinirim. ne yaptiniz, nasil yaptiniz, ne dediniz gorevliye vs. yardimlarinizi bekliyorum...

bagaja sucuk filan koysak sikinti olur mu? bir tek et vb. urunlerde sikinti oluyormus ama koyanlar, goturenler de varmis epey. bir yardimci olursaniz cok sevinirim. ne yaptiniz, nasil yaptiniz, ne dediniz gorevliye vs. yardimlarinizi bekliyorum...
Göztepe, Amin.
Valla kesin bir?ey söylemek zor, ama mesela bizim valiz hiç aranmam??t? bile. Baz?lar?n?nki çok detayl? aran?yordu, evet. Fakat biz 4 arkada? gittik, hiçbirimizinki aranmad?. Görevli nerelisiniz diye sordu, Türkiye diyince valizde Turkish Delight m? var falan diye espri yapt?, açmadan b?rakt?.

hocam sucuk salamla ne ?s?n var orda daha kal?tel?s? daha ucuzu daha lezzetl?s? var
ama haz?r corba olay?? basar?l? b? davran?s olur yan?nda fazla say?da goturmen yarar?na kend?meden ornek anlatay?m
alaskaya g?d?yorum bu sene v?ze al?rsam ucuncu kez.. lava? den?len ekmek turu var b?l?rs?nk? b?z?m orda 2,5 dolar kadar yuksek f?yat alaskada o yuzden yar?m bavul lavas goturdum son g?tt?g?mdetacoma hava alan?nda kontrolde bavulda y?yyeck varm? bende yok dem?st?m, asl?nda unutmustum ekmek goturdugumu
?k? kez kontrolden gec?rd? y?ne sordu varm? d?ye yok ded?m bende bavulu act?lar lavaslar? gorduler bu ne ded? bende ekmek ded?m y?yyecege g?rm?yomu ded?
unutmusum ded?m pardon ...
neden bukadar cok goturuyosun ded? bende alaskada pahal? oldugunu o yuzden goturuyorum ded?mgulumsed? ve ben? gonderd?
b? kus gr?b? zaman? arkadas?n tavuk corbalar?n? ay?rtm?st? oda deg?s?k b?r kontroldu
val?z?nde olan y?ycekler? pek ger? cev?rmezler ozel b?r durum olmad?kca b?de net ac?klama yaparsan tab?sen?n salam sucuklar ?c?n ben?m ulkem?nk?ler daha lezzetl? gel?yor tarz?nda b?r ac?klama yapars?n engelleme yaparlarsa eger
![]()
Gitti?in havaalan?na göre de?i?ir, kontrol eden görevliye göre de?i?ir. Normal ?artlarda yiyecek sokmak yasak. Arama baz?lar?na yap?yorlar baz?lar?na yapm?yorlar.

Arkada?lar abartmay?n o kadar sucuk falan.Yan?n?za haz?r çorba al?n yeter.Hem sucuk götürseniz bile hemen tava tncere ocak vs bulamayabilirsiniz.ayr?ca orada her ?ey var.Bayaaa ucuza hindi sosisleri falan var.o kadar çok ?eyi yan?n?za al?p bo?una çantan?zda yer kaplatmay?n.
""Let the game begin""

Sucuk olay?na girmemenizi tavsiye ederim.
Not: Based on true story. Detroit Havaalan?nda üç kangal sucu?u görevlilere teslim ettim oradan biliyorum.

Haz?r yiyecek konusu aç?lm??ken; ?u haz?r çorba, çay, 3ü1arada, tarhana gibi ?eyler için gümrük formuna FOOD var demeli miyim? Dememeli miyim?

ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

bende hazir corba almayi dusunuyorum![]()

ben formda yok dye i?aretlemi?tim yiyecek, sormad?lar bile.direk geçtim.ama dürüstlük abidesi erkek arkada??m var dye i?aretledi beni dnlemeyerek =) ona da ne var diye sordular sadece, o da baklava lokum filan demi?ti.aç da görelim filan demediler,kontrol olmad?.
ama ayn? havaalan?ndan 3 gün sonra geçen arkada??m?n tüm valizini dökmü?ler ortaya.?ans i?i i?te.

Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

uzerinden aylar gecti gerci ama arama yapan arkadaslar icin bilgi vereyim. bende sucuk, manti filan vardi... formda hicbir yiyecek bulundurmadigimi belirttim. pasaport kotrolu yapan polise de oyle dedik. bavullari alirken kopekli polis etrafi geziyodu ama sorun cikmadi. en son tam cikarken kagida bakan adam da bisey demeyince gectik. ama cok fazla bavulu olan adami xray chazina yolladi. bizim 1 bavulumuz vardi sadece...
Göztepe, Amin.

Hazir corbaya da cok gerek yok aslinda.. Burda walmartlarda falan envai cesit hazir corba var. Tencere tava falan da satiliyo ve turkiyeden daha ucuz.. Ozellikle tefal urunleri..
Burda bulamayacainiz urunler sucuk ve beyaz peynir. Walmart ta yogurt da var. Biraz suzme yourt kivaminda gerci, ama ayran falan cok guzel oluyo..Ben gelirken bavula goz ucuyla bile bakmadilar... Pisman oldum getirmedigime sucuk falan.. Gerci getirsem de aylarca burdayim gene hasret kalicam :P Bi yandan ole dusununce cok da kayip deil hani.
Ama olsa nasi yenir var ya..!
Neyse.. Beyaz peynir ve sucuk. Burda yok. Beyaz peynire yakin seyler "mediterranean grocery" lerde oluyo. Ben geldigimden beri bi tane alabildim 3 ayda ama daha alabilirmiyim bilmiyorum uzak cunku market... Bi de pahali oluyo.. Neyse kisacasi alin yaniniza, gecerse ne ala gecmesse apicak bisey yok. en azindan denemis olursunuz
![]()

ugrasmaya de?mez.

G?DERKEN YANINIZA Y?YECEK ALMAYI UNUTMAYIN
Geçen sene gitmeme bir kaç hafta kalm?? bu sayfay? okudum hiç unutmam yuh dedim adamlar suçuk götürüyobizimkilerde bavula kavurma koyal?m m? dediler ilkten teraddüt ettim sonra getirin kavurmay? dedim (kavumlu havaalmazambalajdayd?) arkada? o nas? bir keyiftir g?d?m g?d?m deyim iyikide alm???m
zaten uçakta bavullar?n oldu?u yer eksi bilmem kaç, aktarmas?z uçmu?tum
uçakta doldurulan formada valizimde yiyecek var? i?aretlemi?tim , memur neler vardedi kontrolde haz? çorba çabuk yemek falan filan var dedim![]()

Kesinlikle götürün diyece?iniz ?eyler nelerdir?

bence de sadece haz?r çorba götür
Konu birkan tarafından (08-04-2015 Saat 10:32 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks