Herkese merhaba, bu yaz work and travel'a tek baþýma gitmeyi düþünüyorum tek amacým ingilizcemi daha çok geliþtirmek.Tek baþýna gitmenin olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misiniz.
Teþekkürler.
Herkese merhaba, bu yaz work and travel'a tek baþýma gitmeyi düþünüyorum tek amacým ingilizcemi daha çok geliþtirmek.Tek baþýna gitmenin olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misiniz.
Teþekkürler.
Bende tek baþýma gidiyorum açýkcasý arkadaþ veya arkadaþlarla gitmekten daha iyi bir tecrübe olacaðýný düþünüyorum.
bence iki durumunda avantajý ve dezavantajý eþit, biraz þansa kalmýþ artýk,
gittiðin yerde mutlaka tek gelen birileri olur onlarla takýlýrsýn fln ama tanýdýðýn biriyle gitmek de ortak amaçlara ve ilgilere sahipseniz güzel oluyo, biraz senin giriþkenliðine de baðlý, illa ki arkadaþ bulursun ama iþ travel a gelince belki sorun olabilir, bi rota belirlerken fln
bir de þu var, bazen gerçekten çok depresif hissettiðiniz anlar olabilir, o zamanlarda da sizinle ilgilenicek, biraz nazýnýzý çekicek birilerinin olmasý da fena olmaz...
ben arkadaþýmla gittim, ama piþmaným açýkcasý,
Ah! küçük hokkabazlýk, sefil aynalý dolap;
Bir þapka, bir eldiven, bir maymun ve inkýlap! NFK
Tek baþýna gitmenin ilk zamanlar biraz dezavantajý oluyor kesinlikle.Alýþana kadar yalnýz olmaya zorlanabilirsiniz ama orada kesinlikle arkadaþlarýnýz olacaðý için bir yerden sonra tek baþýna gitmenin güzel olduðunu anlýyorsunuz.Özellikle Türklerle çok takýlmazsanýz ingilizcenize de kesinlikle faydalý olacaktýr.
""Let the game begin""
Ben de tek baþýma gitcem biþey sormak istiyorum ilk gittiðimizde ve kalacak yeri ayarlamada zor olmaz mi eðer iþveren kalcak yer ayarlamazsa.tek baþýna orda olmak sonuçta hiç bilmediðin bi yerdesn..
Tek baþýna gitmek bence daha iyi. Evet bazý zorluklarý var ama avantajlarý dil konusunda sýze daha cok yardýmý olur ayrýca bu programýn asýl vermek ýstedýgý amaca daha kolay ulasýrsýnýz.
Evet haklýsýn katýlýyorum sana bide biþey daha sorcam ilk gittiðimizde yani çalýþacaðýmýz yere ilk yapmamýz gerekli olan þey nedir sizce..ne gibi þeylere dikkat etmeliyiz genel olarak?bide bu social security number olmadan çalýþtýrmýyorlarmis ne kadar doðru..tskler
Yapman gereken öðrenci olman dýþýnsa bir iþçi oldugunu bilmen ve iþveren ile iliþkilerini iyi tutman. Burada bazý arkadaslar dýyorlar ya köle gibi kullanýyorlar ben buna inanmýyorum ben ABD li iþverenlein cogunun arkadas canlýsý oldugunu gördüm bu þekilde iþcisini motive ettiðini oda biliyor.
Eve ssn numarasý olmadan calýsýlmaz gercý onu ofisten alman 5 dakika sürmez gitmeden þirketin sana gerekli bilgiyi verecektir vermezse zamaný gelýnce buradan paylasýrýz.
Tek baþýna gidince kalacak yerde belki bir problem olabilir.Ama gideceðin yerde sadece wat öðrencilerinin kaldýðý hosteller olabilir.Orada 2-3 kiþi baþka milletlerden insanlarla kalýp hem dilini geliþtirmiþ olursun hem de çok fazla bi para ödemezsin.Ben geçen yaz öle yaptým ve gayette güzeldi.Böyle bir yer olup olmadýðýný daha önce gidenlere ve iþ verenine sorup bulabilirsin.ayrýca kalacak yerde de en fazla 1 hafta sýkýntý çekersin tahminimce.Çünkü iþe baþladýktan sonra herkeste bir kalacak yer sýkýntýsý olacaðý için oradakilerle birleþip ev oda vs. tutabilirsiniz.
""Let the game begin""
Tek gitmek büyük macera olur amaccýn dil geliþtirmekse gerçekten faydasýný görürsün
Ben de tek gidiyorum bu yaz, bencede kesinlikle daha cok tecrübe kazanýrsýn ve ingilizcen için çok iyi olur..
Çok kararsýzým.Ýþ seçim kýsmý kafamý çok karýþtýrýyor.tek baþýna gidecek biri olarak bana hangi iþleri önerirsiniz..
eðer daha önce bi iþ deneyimi varsa tek sorunu dil olur fakat hepsi birden gelirse bi süre zorlanabilir die düþünüyorum..
ben de tek baþýma gidiyorum gibi görünüyo þimdilik týrsmýyorum deðil ama korkunun ecele faydasý yokbi þekilde hallolur her þey
![]()
Hi'dan gelen who'ya gider.
bende tek gidenlerdenim. bir bayan olarak ne kadar sýkýntý çekerim bilmiyorum ama yaþayp görcez (=
ben de tek gidiyorum ve tek gidenleri görünce sevindim6 haziranda iþim baþlýyo çok heyecanlýyým.
eger ilk kez gidiliyorsa tek gitmek cesaret isi.kismetse bende bu sene tek gidecegim![]()
ben de yalnýz gdiorum 26 þubatta fuar var istanbulda umarým hard rock cafe de bi iþe kabul edilirim..
bende. bakalým baþýmýza neler gelecekherseyi göze aldým kararttým gözümü. let the blood shed
![]()
ben de tek baþýma giden bir bayaným ama baþýma bir þey geleceðini de düþünmüyorum. Bunun kadýn veya erkek olmakla bir alakasý olmadýðýný þansa baðlý olduðunu düþünüyorum.
Bence de kesinlikle þansla alakalý.. Ben de tek gidicem, üstelik daha önce kimsenin gitmediði bi yer heralde, bayadýr bakýnýyorum giden eden var mýdýr diye, ama bulamadým..! Bindik bi alamete modundayým..Þansýma güveniyorum, yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar dilerim..
![]()
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks