Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hawaii de Wat programý mý Malta da Dil okulu Programý mý ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Hawaii de Wat programý mý Malta da Dil okulu Programý mý ?

Evet arkdaþlar iki secenek arasýndayým,yüksek lisans öðrencisiyim,dilimi geliþtirmek istiyorum bunu yaparkende tatil yöresinde bi yer olsun istiyorum.2 programýn da bana maliyetleri yaklaþýk ayný

Malta için 2500-3000 Euro civarýnda
    Hawaii için de 3000-4000 Dolar civarýnda

ne düþüyorsunuz.cvblar için teþkrler..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý apocalypse Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet arkdaþlar iki secenek arasýndayým,yüksek lisans öðrencisiyim,dilimi geliþtirmek istiyorum bunu yaparkende tatil yöresinde bi yer olsun istiyorum.2 programýn da bana maliyetleri yaklaþýk ayný

Malta için 2500-3000 Euro civarýnda
    Hawaii için de 3000-4000 Dolar civarýnda

ne düþüyorsunuz.cvblar için teþkrler..
    bende ilk önce maltayý düþünmüþtüm fiyatlarý uygun gelmiþti aslýnda 3 aylýk gitmeyi planladýðýnda öyle deðil daha pahalý oluyor çünkü 3 aylýk vize aldýðýnda çalýþma iznin olmuyor anca kaçak çalýþabilirsin.
    dil konusundan bakýcak olursak yaz dönemimde yaþ ortalamasýnýn çok düþtüðünü öðrendim.eðitim açýsýndanda derse gelen hocalar maltalý çoðunluðu ve maltaca arapçaya çok benzeyen bir dil pek bi faydasý olacaðýný düþünmüyorum kurs dýþýndada pratik yapabileceðin çok bi imkan yok.
    çok fazla araþtýrdým giden insanlarla görüþtüm ve bunlarý öðrendim yine karar senin..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

maltaya gidersen konaklama ve yeme icmen icin de yaninda para goturmen gerekecek cunku calisamicaksin.. aslinda ilk maliyetler ayni gibi dursa da yasam maliyetleri maltada daha pahali.. ayrica calisamayacaksin.. amerikaya gidersen calisip yasam maliyetleri kesinlikle karsilarsin.. ne kadar sansli olduguna bagli olarak da alisveris travel ve geri para getirme secenekleri ortaya cikar..para hic onemli degil ingilizce onemli diyorsan maltaya degil ingiletreye dil okuluna git

BannedUser
    Guest

Malta da arkadasým dýl okuluna gýtmýstý cok geri kalmýs býr ulke dýyordu zaten bakarsanýz resýmlerýne falan anlarsýnýz daha ýyý yerlere gýdýlebýlýr dýl okulu ýcýn bence. bana sorarsan HAWAII

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar malta secenegini bende araþtýrdým gidenler pek memnun deil dil konusunda,yaþam da pahalýymýþ bayagý bi,bir pizza 15-20tl diyen var,hawaii de gerçi cok ucuz olucagýný sanmýyorum fakat çalýþýcagým için bi þekilde giderlerimi karþýlarým.size sorum mci türkiye diye bir þirket hawaii gönderim yapýyor bu þirket nasýldýr.ayrýca sizin bildiðinizi hawaii e gönderebilecek þirket var mý?

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Kesinlikle Hawaii, inanilmaz bir tecrube olur senin icin. Ucak masrafi fazla tutabilir ama.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

mci türkiye bilgisi olan yok mu arkadaþlar...

Uzman Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

arkadaslar solenebilecek herseyi hemen hemen solemisler. para konusunda wat daha onde gelir cunku para kazaniyorsun ve harciyorsun ama maltada hem calisamayacak hemde daha fazla para harciyacaksin ...dil konusu biraz saibeli olsada olay sende... hawai e giderde iyi ingilizce konusan arkadaslar edinirsen maltada ogrenebileceginden cok daha fazlasini ogrenirsin...ama susup isini yapar aksamda eve gelip yatarsan dogal olarak ogrenemezsin..ztn yillardir teorik ingilizce aliyorsun maltada sana yeni bisey katicaklarini dusunmuyorum...gece hayati cok hizliymis diye duydum. =)
    kill them all-spartacus

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

hawaideki iþe de baðlý. piþman olmayasýn sonra..ayrýca dil okuluna hep gidilebilir ama wat heyecanýný her yaþta yaþayamazsýn. ayrýca amerika faktörü de var. maltada harcayacaðýn parayla amerikada gezersin iþten kazandýðýn para da cabasý
    Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)