Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 27 ocak 2011 vize görüşmesi

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Question 27 ocak 2011 vize görüþmesi

27 ocakta 2011 saat 08:00 da vize görüþmesine giricem gitmeden önce son taktikleri alýyým deneyimli arkadaþlardan esas evraklarý ve destekleyici evraklarý sýralayabilirmisiniz ve nelere dikkat etmem gerekiyor görüþme öncesinde görüþme sýrasýnda ve sonrasýnda ??

ve istanbul otogardan veya taksimden nasýl ulaþýrým istanbul ABD baþkonsolosluðuna tam adresi nedir ??

BannedUser
    Guest

Alýntý Lost35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    27 ocakta 2011 saat 08:00 da vize görüþmesine giricem gitmeden önce son taktikleri alýyým deneyimli arkadaþlardan esas evraklarý ve destekleyici evraklarý sýralayabilirmisiniz ve nelere dikkat etmem gerekiyor görüþme öncesinde görüþme sýrasýnda ve sonrasýnda ??

ve istanbul otogardan veya taksimden nasýl ulaþýrým istanbul ABD baþkonsolosluðuna tam adresi nedir ??
    ney )) ya ilk ben girecektim oldu mu þimdi hayýrlýsý olsun ds 2019 falan gelmýs herhalde.

Taktik yok sakin ol tamam. Gerci ben 3 kere girdim hiç sakin olamadým. En güzel ulasým Besýktas rýhtýmdan direk istinye dereiçi otobüslerine bin tamamdýr. Önünde indiriyor.

Heyecanla sonucunu bekliyoruz Lost

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ney )) ya ilk ben girecektim oldu mu þimdi hayýrlýsý olsun ds 2019 falan gelmýs herhalde.

Taktik yok sakin ol tamam. Gerci ben 3 kere girdim hiç sakin olamadým. En güzel ulasým Besýktas rýhtýmdan direk istinye dereiçi otobüslerine bin tamamdýr. Önünde indiriyor.

Heyecanla sonucunu bekliyoruz Lost

yabancýsýyým istanbul un beþiktaþ rýhtým neresi istanbul alibeyköy de duraklýcakmýþ otobüs ordan nasýl giderim yakýnmýdýr ilk ben mi almýþým vize randevusu ds-2019 Türkiyedeki þirketlerden birine gelmiþ ama daha bizim þirkete gelmedi bir haftaya kadar gelir heralde bide daha Transkriptimi almadým ikinci dönem pazartesi günü baþlýyo ozman alýrým artýk

BannedUser
    Guest

yabancýsýyým istanbul un beþiktaþ rýhtým neresi istanbul alibeyköy de duraklýcakmýþ otobüs ordan nasýl giderim yakýnmýdýr ilk ben mi almýþým vize randevusu ds-2019 Türkiyedeki þirketlerden birine gelmiþ ama daha bizim þirkete gelmedi bir haftaya kadar gelir heralde bide daha Transkriptimi almadým ikinci dönem pazartesi günü baþlýyo ozman alýrým artýk
    alibeyköyden beþiktas servisine bin eðer servis yoksa 37T te bin dolmabahce-tunelde in oradan da 40T ye bin ama en güzeli besiktaþ servisine binip rýhtýmda inmek oradan 3*4 tane otobus var istinye dereiçine giden hatta otobusun servisi varsa direk sarýyere git.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

izmr istanbul otobüsü FSM köprüden geçiosa TT arenaya yakýn yerde ineyim olmazsa ordan taksiye atlýyým dediðin gibi bulamam heralde hiç bilmiyorum istanbulu abd konsolosluðun karþýsýnda cafe falan var mý erken giderim þimdi sabah kimse olmaz oralarda bi arkadaþ taksimden metroya atla 4. leventte in ordan da aktarma yap itü kampüs duraðýnda in dedi biraz yürürsün dedi ama ulaþýrsýn dedi doðru mudur bu metroyla ulaþým olayý ?

BannedUser
    Guest

evet vize saati erken iþte ben olsam her turlu yetisirimde ya sen ineceksýn alibeyköyde. servýse býnýp besýktas yapacaksýn otobus kacta varacak ýzmýr ýstanbul 8 saat degýl mý. Saat 5 de indiren bir otobus bul servýsý ýle besýktas yap otobusle oradan 30 dakýkada ýstýnyedesýn ama sen býlýrsýn taksiye verýrým 20*30 diyorsan. TT arena yakýnýndan da býr otobus olmasý gerek ýstýnye dereiçine ama sen hiç yolu karýstýrma dýye dýyorum. sen bilirsin genede.

Ayrýca cafeler var ama kazýk

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

daha iþte bulmadým ben iþ bulmadan giricem vize görüþmesine umarým o yüzden bi problem çýkmaz

BannedUser
    Guest

Nasýl iþ bulamadýn. Çakma ds le mi gireceksin. Valla bi çakarlarsa sittin sene alamazsýn bir daha vizeyi.

Sormasý ayýptýr þirketin ne senin ?
    Konu BannedUser tarafýndan (18-01-2011 Saat 08:51 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Nasýl iþ bulamadýn. Çakma ds le mi gireceksin. Valla bi çakarlarsa sittin sene alamazsýn bir daha vizeyi.

Sormasý ayýptýr þirketin ne senin ?

orjinal ya ds 2019 formu

BannedUser
    Guest

orjinal ya ds 2019 formu
    ya arkadasým iþ bulamadým demedin mi sen. iþ bulamadan nasýl ds*2019 geliyor onu anlamadým ben. iþin yoksa ds de yoktur. ayrýca þirketini buldum yazmana gerek yok.

sen þu an iþ seçimi yaptýn mu yani bir iþin var mý ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

makroklima belgeleride söylermisin sana zahmet )

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bi iþ varda sonradan deðiþtirebilceðimi söyledikleri için bide erken vize görüþmesine girmek için seçtm chipeta sun lodge colorado da

BannedUser
    Guest

bi iþ varda sonradan deðiþtirebilceðimi söyledikleri için bide erken vize görüþmesine girmek için seçtm chipeta sun lodge colorado da
    ya onu desene bana. bende iþ olmadan nasýl vizeye girecek diyorum. hadi kardeþim hayýrlýsý o zaman.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

haftaya görüþmeden son haberdar ederim gözlemlerimi anlatýrým ilk defa vizeye girecek arkadaþlara

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

hayýrlýsý olsun bol sans umarým hersey yolunda gýder výzeyý alýrsýn özgur sen nezaman gýrýyon gorusmeyee gelemdýmý senýn ds

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

hayýrlsýn olsun kardesým herseyý detayýyla beklýyoruz senden umarým hýc takýlmazsýn...

BannedUser
    Guest

Alýntý maçaasý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hayýrlýsý olsun bol sans umarým hersey yolunda gýder výzeyý alýrsýn özgur sen nezaman gýrýyon gorusmeyee gelemdýmý senýn ds
    Ya gelirde beni gene heyecan bastý yaw 3 kere aldým þu vizeyi hala ayný heyecan. 27 Haz olsada baksak Lost alacak mý vizeyi.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Ya gelirde beni gene heyecan bastý yaw 3 kere aldým þu vizeyi hala ayný heyecan. 27 Haz olsada baksak Lost alacak mý vizeyi.

yok hocam 27 haz deðil 27 ocak bi arkadaþ gitmiþ dün alamamýþ eksik belgeleri mi ne varmýþ tekrar hazýrla belgelerini öyle gel demiþler heralde tekrar 140 dolar ödicek umarým bana olmaz öyle biþey þimdiden düþünmeye baþladým ds-2019 da yazan iþten muhtemelen farklý bi iþte çalýþcam yani aslýnda dediðin çakma ds birazda doðru belge orjinalde iþ biraz çakma gibi sonra bi problem çýkacak gibi ama benim gibi göstermelik iþ le vize alýp sonra amerikaya giden arkadaþlar var pek problem olmamýþ sevis e ilk kayýtta acaba ds-2019da yazan iþ bilgilerini mi giricem yoksa esas çalýþacaðým ve kalacaðým yerin bilgilerimi giricem ?? ve vize alýndýktan sonra ds-2019 formunun tekrar seçeceðim iþle deðiþtirilme imkaný var mý ?? hocam bi yanýtlarsan tecrübelerine güveniyoruz (aman çok deþifre de olmýyalým ama benim gibi gidicek arkadaþlarý bilgilendirelim )

BannedUser
    Guest

yok hocam 27 haz deðil 27 ocak bi arkadaþ gitmiþ dün alamamýþ eksik belgeleri mi ne varmýþ tekrar hazýrla belgelerini öyle gel demiþler heralde tekrar 140 dolar ödicek umarým bana olmaz öyle biþey þimdiden düþünmeye baþladým ds-2019 da yazan iþten muhtemelen farklý bi iþte çalýþcam yani aslýnda dediðin çakma ds birazda doðru belge orjinalde iþ biraz çakma gibi sonra bi problem çýkacak gibi ama benim gibi göstermelik iþ le vize alýp sonra amerikaya giden arkadaþlar var pek problem olmamýþ sevis e ilk kayýtta acaba ds-2019da yazan iþ bilgilerini mi giricem yoksa esas çalýþacaðým ve kalacaðým yerin bilgilerimi giricem ?? ve vize alýndýktan sonra ds-2019 formunun tekrar seçeceðim iþle deðiþtirilme imkaný var mý ?? hocam bi yanýtlarsan tecrübelerine güveniyoruz (aman çok deþifre de olmýyalým ama benim gibi gidicek arkadaþlarý bilgilendirelim )
    Pardon 27 ocak bazen kafam bulanýyo artýk wat hakkýnda konuþmaktan. Vize görüþmesine giderken kesinlik DS formunda yazan iþ hakkýnda bilgi topla ayrýca iþyerinin oldugu þehir hakkýnda bazen bunlar hakkaýnda soru soruyorlar. Mesela dýyelým vize görevlisi Ohio'lu senýn iþte Ohio da adam biraz daha ilgi gösteriyor nerede kalacaksýn tarzý sorular falan. ABD'de sevis kayýt olurken tabi ki deðiþen DS bilgilerini yazman gerek. Ayrýca arkadasýna bir kagýt vermýs olmalarý gerek belgelerý eksýkse ama hangi belgesý eksik, transkript falansa tekrar vermez 140 dolar.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Pardon 27 ocak bazen kafam bulanýyo artýk wat hakkýnda konuþmaktan. Vize görüþmesine giderken kesinlik DS formunda yazan iþ hakkýnda bilgi topla ayrýca iþyerinin oldugu þehir hakkýnda bazen bunlar hakkaýnda soru soruyorlar. Mesela dýyelým vize görevlisi Ohio'lu senýn iþte Ohio da adam biraz daha ilgi gösteriyor nerede kalacaksýn tarzý sorular falan. ABD'de sevis kayýt olurken tabi ki deðiþen DS bilgilerini yazman gerek. Ayrýca arkadasýna bir kagýt vermýs olmalarý gerek belgelerý eksýkse ama hangi belgesý eksik, transkript falansa tekrar vermez 140 dolar.

cvp için saðol hocam arkadaþ ýn transkripti eksik olabilir geçen hafta bitti final sýnavlarý sonuçlarý hemen açýklanmamýþtýr tahminimce

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

benimde þuanda transkript eksik iki tane sýnav sonucum açýklanmadý akademik takvimde sýnav sonuçlarýnýn öðrenci iþleri baþkanlýðýna son teslim tarihi 21 ocak 2011 olarak görünüyo bu süreden sonra açýklayan olur mu acaba ya baþka üniversitelerde böyle belirlenen zamandan çok sonra açýklayan var mý sýnav sonucunu ??

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Þimdi ben 2 hafta önce transkiript aldým..ama geçen senenin yani 1 sýnýfa ait bi transkiript..þimdi birinci döneme ait sýnavlar açýklanmadý henüz ve bu hafta þirkete görürmem gerekiyor pasaportla birlikte bu transkiript geçerli olurmu arkadaþlar?

BannedUser
    Guest

benimde þuanda transkript eksik iki tane sýnav sonucum açýklanmadý akademik takvimde sýnav sonuçlarýnýn öðrenci iþleri baþkanlýðýna son teslim tarihi 21 ocak 2011 olarak görünüyo bu süreden sonra açýklayan olur mu acaba ya baþka üniversitelerde böyle belirlenen zamandan çok sonra açýklayan var mý sýnav sonucunu ??
    Alýntý weststorm Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þimdi ben 2 hafta önce transkiript aldým..ama geçen senenin yani 1 sýnýfa ait bi transkiript..þimdi birinci döneme ait sýnavlar açýklanmadý henüz ve bu hafta þirkete görürmem gerekiyor pasaportla birlikte bu transkiript geçerli olurmu arkadaþlar?
    @Lost 35 Evet Marmara'da öyle bütler bittikten 15 gün sonra açýklanýyor notlar.

@weststorm Ýlk dönem trans ile giremezsin.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

@Lost 35 Evet Marmara'da öyle bütler bittikten 15 gün sonra açýklanýyor notlar.

@weststorm Ýlk dönem trans ile giremezsin.

1. sýnýfým çokta iyi bilmiyorum bu durumlarý fakat finaller açýklanmazsa 21 ocak a kadar ( bu tarih notlarýn öðrenci iþlerine son teslim tarihi finaller için ) ondan sonra büt e kalýcaklar nasýl belli olucak hocam senin söylediðin büt lerin açýklanmasý 15 gün sonrasý ilk dönem notlarýyla giremezsin yazmýþsýn arkadaþ heralde geçen seneki not dökümanýyla giremezsin mi dicektin ordan da kafam karýþtý?

BannedUser
    Guest

1. sýnýfým çokta iyi bilmiyorum bu durumlarý fakat finaller açýklanmazsa 21 ocak a kadar ( bu tarih notlarýn öðrenci iþlerine son teslim tarihi finaller için ) ondan sonra büt e kalýcaklar nasýl belli olucak hocam senin söylediðin büt lerin açýklanmasý 15 gün sonrasý ilk dönem notlarýyla giremezsin yazmýþsýn arkadaþ heralde geçen seneki not dökümanýyla giremezsin mi dicektin ordan da kafam karýþtý?

Bütler açýklanmadan final sonuclarý acýklanmýs transkript alamazsýn yani bizim ünide öyle. Evet geçen seneki transkript ile demek istedim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu büt finalden sonra o dersten kalýrsak girceðimiz sýnav bildiðim kadarýyla ben 8 dersin 6 sýndan geçtim baþarýlý yazýyo fakat iki sýnavýn notu açýklanmadýðý için baþarýsýz görünüyor eðer o iki dersin notlarý açýklanýp baþarýlý olursam heralde girceðim sýnavda olmýcaðý için alabilirim transkripti - bu vize baþvurusunda mutlaka not ortalamasý olan bi transkript mi olmasý gerekiyor sadece notlar yazsa ve bir iki tane açýklanmamýþ not olsa kabul etmezler mi acaba

BannedUser
    Guest

notun açýklanmadýgý transkript olmaz zaten benim bildiðim. yani sen þu an bütler olmadan okulundan alacagýn her trans gecen senenýn transý olacak. Sizin üni farklýysa bilmem ama bütler olmadan 1.donem trans alamazsýn.

kendimi düzelteyim yanlýs anlasýlma olmus. arkadaslar þirket görüþmesi için takmayýn çok transý beným soyledýgým vize görüþmesi için. zaten vize görüþmesi için kapalý zarfta olmasý gerek ayrýca, merak etmeyýn býr sorun cýkarsa orada eksýk belge dýye yazarlar sonra gonderýrsýnýz aksýlýk cýkarsa
    Konu BannedUser tarafýndan (20-01-2011 Saat 02:02 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu sene yeni kazandým geçen seneki notum yok büt olayýný da çok fazla çözemedim umarým farklýdýr bizim üniversite de sistem

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

'11 Vize Gorusmeleri adinda alt forum actim.

Bundan sonra vize gorusme tarihi konularini ilgili yerlere aciniz.

Saygilar.

PS: Insallah vizeni alirsin hocam rahatlikla.
    Konuyu tasidim.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

bu sene yeni kazandým geçen seneki notum yok büt olayýný da çok fazla çözemedim umarým farklýdýr bizim üniversite de sistem

Ýlk senense. Kesinlikle ilk dönem transkriptin olmak zorunda eðer vize tarihine kadar alamazsan vize tarihini ileriye attýr.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)