perşembe günü saat 8 de ki randevu için çarşamba akşamı 10 da izmir istanbul otobüsüne atlasam uygunmudur ilk defa geçen yıl gittim arkadaşların üniversteyle 11 saatte ulaştık istanbul a her benzin istasyonunda duruyoduktam ulaşım saatinide bilmiyorum o yüzden nis sen geçen yıl nekadar sürdü izmir istanbul arası yolculuk
evet makro geçen yılda taksim in oralarda bi sokağa girdik 1 saatte 100 metre ilerledik az çok gördüm istanbul trafiğiniservis olayını araştırıcam en garanti biraz fazla para alırım yanıma acil bi durum olursa b planı olarak taksiye atlarım
hocam bide ulaşım için istanbul içinde akbil diye bişe varmış onu nerden bulabilirim bizim kentkart vardı ne güzel niye böyle farklı bişey çıkarmışlar istanbul da![]()

ben de geçen sene sabah 8 de vize görüşmeye gıtmıstım sana bi önerim var cunku ben de gecen sene ıstanbulu hıc bılmeden gıtmıstım eğer otobüsle gidiceksen bazı şirketlerin direk amerikan konsoloslugunun oraya servisleri var biletini ona göre alırsın seni goturuyorlar oraya kadar.sabah sabah sıkıntı cekmezsın.bı cay ıcersın laz kahvelerınde sonra da gırersın ıcerı
Alıntı
Bookmarks