Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecaný yasadým 4.kez gireceðim ama ben bile kesin alýp almayacagýmý bilmiyorum.
Her türlü sorunuzu sorun benim bilmediðimi kesinlikle baþka arkadaþlar biliyordur.
Arkadaslar vize ile ilgili sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. 3 sene o heyecaný yasadým 4.kez gireceðim ama ben bile kesin alýp almayacagýmý bilmiyorum.
Her türlü sorunuzu sorun benim bilmediðimi kesinlikle baþka arkadaþlar biliyordur.
ben sorayým hemen ozaman.. birazcýk þirketlerle ilgili ama.. ortralamam 2nin altýnda gelicek hemde baya altýnda (1.6-1.7 arasý..) vize alamama ihtimalim yuksek.. gecen sene katýldým belki tolerans gösterirler diyerekten baþvuru yapmayý planlýyorum ancak görüsme için harcayacaðým yaklasýk 200$lýk riskide göze aldým.. þirketler kesinti yapýyormu kesinlikle not düsük olduðu için yoksa tamamen iade yapan þirket warmýdýr? ben arastýrdým ama buLamadým.. eðer yoksa böle bi þirket, riske atacaðým toplam miktar nekadardýr? ve bu riski aLmaya deðermi?
cimbomlu öncelikle þunu söyleyim vizeye girmeden önce notun nedendüþük sorusuna güzel bir cevap bulman gerek. Þirkete göre deðiþir bazýlarý tamamen iade ediyor. Bazýlarý 200 bazýlarý 400 dolar ön kayýt ücreti alýyor. Bir de olaya þu boyuttan bak eðer geri iade yapan firmada sana uygun iþ yoksa. Gerçi hepsi ile konus. Þu kadar ön kayýt verebilirim de.
Toplam Risk Ön Kayýt Alýyorsa Þirket..... (200 dolara göre)
1. 200 dolar ön kayýt.
2. 210 dolar vize (140 dolar vize - 70 dolar pin sevis)
3. 100 dolar ( Kayseri*Ankara bilet yol parasý ývýr zývýr)
Yaklaþýk 500 dolara yakýn kaybýn olur arkadasým........... Daha önce bu konuda yazmýstým. Eðer böyle bir durumun varsa kesinlikle sözleþmedeki geri iade politikasýný oku. Vize alamazsan ücreti ne zaman geri verdiklerini öðren. Yardýmcý olmuþtur sanýrsam
Riske deðer mi ? DEÐER
@resistance arkadaþlar önceki sayfalarý okumadým ama hazýr vize görüþmesi hakkýnda güncel bi konu varken bi kaç soru soriyim dedimbenim iþim yeni belli oldu danýþmaným da ds için yeni baþvurcaðýný söyledi gelmesi zaman alýr falan dedi.benim iþimin fuarý geç bi tarihte.o fuara katýlmadan vizeye girebilme ihtimalim var mý?ds ne kadar zamanda gelir?
Cevap DS nin gelmesi tamamen þirketin elinde genelde ödemeni tamamen yapmýþsan 10 gün içinde gelmesi gerekir. Eðer o DS*2019 gelmezse 2011 wat sezonunda baþlayan yeni kurala göre vize görüþmesine giremezsin.
Konu BannedUser tarafýndan (20-01-2011 Saat 04:17 PM ) deðiþtirilmiþtir.
red yedikten sonra 2. vize için risk almaya deðer mi peki ?
peki nedeneni sölüyor mu yoksa direk pasaportu verip kapýyý mý gösteriyor ?
Arkadaþlar benimde bir sorum olcak, vize görüþmesinde öncelik ingilizce bilgisi midir? yoksa not ortalamasý mý? Benim not ort 3.50 ama inglizcem pek iyi degil korkuyorum bu yüzden?
o zaman öncelikle onlarý dönecegime iknaya çalýsmam gerek sanýrým
@maçaasý 1.sýnýfým daha inþ dedigin kadar kolay olur![]()
herþey adamlara baðlýysa biz nie bu kadar kasýyoruz kirahat olmakta fayda var
arkadaslar emýn olun ki rahat olmanýz en ýyýsý bende ýlk výze gorusmeme gýrýp cýktýgýmda olay bumuydu dedým
not ortalaman ýyýyse abartmýyorum 10 kelýmede ýngýlýzce býlýyosan o výzyeyý herturlu alýrsýnýz
ýngýlýzce anlamayýp turkceye soran memur var ayný sekýlde turkce cevap veren ogrencý var yerý geldýgýndeforumu arastrýn neler goreceksýnýz daha
bol sans sýmdýden herkese![]()
benim için geri iade yapsýn yeter self gidecem zaten.. kayseri ankara yol parasý 7 Lira zaten ii rekabet war burda =)) yani geri iade warsa hemen hemen toplam kayýp 250 dolar civarý.. peki bana özelden msj atabilirmisin redde iade yapan firmalarý ben bulamadým.. cevap için teþekkürLer..
Summer Work and Travel - U.S. Consulate General Istanbul, Turkey
burdan bakabilirsin iadelere.
taa 19 martta yaa.vize de geç olcak uçak bileti de geç e kalcak deseneçok saol bu arada yaa.tecrübeli biri olarak sürekli yardýmcý oluyosun.teþekkür ettim..
benýmkýsýde 27 mart demekký bende fazla gec kalmýyorum ýcým rahatladý...
hadi yaa.iyi o zaman![]()
iþ olmadan ds geliyor ama makrolima.benim 20 þubatta job fairim var.þirket bana söyledi erken getirtelim senin ds belgeni sonra girersin mülakata dedi.bu arada vizeye de ds ile girersin dedi.sponsor güvencesi oluyormuþ iþ olarak
hocamýs olmadan ds gelmesý ýmkansýzds de neresý oldugu adresýn vs ç onemlý konular yazar ýlk gýdecegýn ýcýn dýyorum
saan výzeyede ds le gýrersýn demelerýnýn nedený konsoloslugun ds olmadan výze gorusmesýne almamasýdýr bu sene cýkarýlan kararla ...
sponsorun kýmseye bý yararý yok bunu burdan tekrar soyluyeyyým onemlý olan ýsýnýn garantý olmasý ve netlesmesýabd ye ýndýkten sonra ne sýrket var nede sponsor
![]()
abi ozaman farklý bir iþ ismi yazýp gönderecekler...ben mülakatý bekliyeyim en iyisi.![]()
arkadaslar gecen yýl bnm de iþim daha belli deilken ds belgem gelmiþti.. ciee di sponsor sanýrým ciee güwence werince ds gelior.. cunku ben vizeye girdiðimde iþim henuz belli deildi ciee nin bir yazýsýný götürmüstüm iþi yakýnda belli olacaktýr tarzda bi yazýydý görewli bakmadý biLe..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0
Bookmarks