Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seattle Work and Travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Standart Seattle Work and Travel

Alaska'ya gide gele art?k Seattle'da ö?rendim. Sokaklar? caddeler, hostelleri, gezilecek yerleri. Amerika'ya ilk kez gidip Seattle Tacoma'da indiniz ve downtown nas?l gideceksiniz eskiden otobüsler gidiyordu havaalan? önünden ama art?k onlar kalkt? demek daha iyi en makt?kl?s? 2 dolara bir metro bileti almak ve ?ehir merkezine gitmek. Metro hemen havalan? otopark?n?n yan?ndan yürüme 2*3 dakika. E?er kalacak yer ararsan?z 2 seçenek söylerim size birisi downtown merkezde ki Green Tortoise (gecelik 34$-sabah kahvalt?s? bedava) e?er bilen olmazsa sordugunuzda Pike Place Market sorun oray? kesin bilirler. Hostel hemen onun yan?nda birde Sea Tac var o da havaalan?ndan yürüme 5 dakika metronun yan?ndan a?ag? inin orada sorun. Onun geceli?i 60 dolar ama avantaj surada bir odada 5 ki?i kal?p ayn? paray? ver?yorsunuz yani adam bas? 12 dolara gelir.

ABD ilk indi?inizde ilk i?iniz tabi ki i?verene gitmek ve en k?sa zamanda i?e ba?lamak ama bunun içinde SSN alman?z gerek o da downtown da. Lenora caddesine yürümeniz gerek. Arkada?lar Seattle da sokak cadde bulmak cok kolay elinizde bir harita varsa hiç s?k?nt? çekmezsiniz.

Seattle wat ö?rencileri taraf?ndan pek seçilen bir kent de?il ama inan?n Seattle çok güzel biryer. Tabi ki her buyuk market burada da var Wall Markt, Best Buy, Apple Store, Starbucks Cafe, Subway, Ross ne ararsan?z. Seattle'?n herhangi eksi bir yan? yok bence.

Konaklama Seattle'da biraz tuzlu ama lüksünüze cok dü?kün de?ilseniz ucuz yerlerde bulabilirsiniz. Bunun için önerece?im iki site olabilir.

small bedroom
    Crossland Economy Studios - hotels in Seattle, Washington (tek ba??na iseniz bu pahal?ya gelir.)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

biz 3 arkada? seattle a gitmey? dusunuyoruz gorustugumuz baz? s?rketler var k?s? bas? hafatl?k 100 dolar a konaklaman?z halledilebilir deniliyor b?lm?yorum bu pahal? m? ucuz mu birde acaba ö?renciler taraf?ndan niye tercih edilmiyor acaba merak ett?m d?ger yerlere gore b?raz daha pahal? san?r?m ondand?r diye dusunuyorum

BannedUser
    Guest

Yok pek bilinen bir yer de?il ondan öyle e?lence parklar? falan yok ama çok güzel bir yer Seattle yani 100 dolar biraz tuzlu o verd?g?m siteye bakarsan?z bir ev kiralasan?z daha ucuza gelir ya 3 ki?i ayda 1200 dolar yapar güzel bir ev tutars?n?z bence bak i?te verdi?im siteye Bence hiç pi?man olmazs?n

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Seattle gordugum en guzel ve sirin yerlerden biryerdi. Eger isiniz guzel olursa guzel bir yaz gecirebilirsiniz.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

söyledikleriniz için te?ekkur eder?m dahada net bilgilerim olunca i? yeri, tamam olarak bölgenin yeri yine sizi rahats?z edeceg?m seattle kar?? olan hislerim dahada peki?ti

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yagmur konusunun s?k?nt? oldugu soylen?yor a??r? deg?l ama az az olsada sürekl? b?r yagmur mevcutmus san?r?m bu wat donem?nde haz?ran ortas?ndan kalan 3 ayl?k k?s?mda hava gercekten bu sek?lde m? b?lg?s? olan var m?? birde alaska ?d ile verg?s?z al?sver?s?n san?r?m mumkunmus burada ?llak? alaska ?d m? ?art verg?s?z olmas? ?c?n ben wat a seattleda yaparsam verg?s?z al?sver?s yapab?lecekm?y?m?
    Konu gokhantas tarafından (15-02-2011 Saat 12:39 AM ) değiştirilmiştir.

BannedUser
    Guest

Alıntı gokhantas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yagmur konusunun s?k?nt? oldugu soylen?yor a??r? deg?l ama az az olsada sürekl? b?r yagmur mevcutmus san?r?m bu wat donem?nde haz?ran ortas?ndan kalan 3 ayl?k k?s?mda hava gercekten bu sek?lde m? b?lg?s? olan var m?? birde alaska ?d ile verg?s?z al?sver?s?n san?r?m mumkunmus burada ?llak? alaska ?d m? ?art verg?s?z olmas? ?c?n ben wat a seattleda yaparsam verg?s?z al?sver?s yapab?lecekm?y?m?
    Yok can?m hep ya?murlu de?il çok s?cak günlerde var, bulutlu günlerde ama yaz?n genelde s?cak oluyor Seattle. Vergisiz al??veris icin ID ald?g?n yerde verg? olmamas? gerek yan? mecbur vereceks?n verg?y?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

walla netten arast?rma yapt?m ded?m acaba botla montla fln m? gideceg?m ben yoksa yaz?n saolas?n

BannedUser
    Guest

Alıntı gokhantas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla netten arast?rma yapt?m ded?m acaba botla montla fln m? gideceg?m ben yoksa yaz?n saolas?n
    Yan?na 1 kazak ve sweat al. Oyle cok soguk oldugunu görmedim Seattle'?n.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)