öncelikle ucak biletini norfolk'a al. Norfol Va.. 2. iş şansı virginiada yok diyebilirim.. cunku sovyet ülkeleri (rusya, belarus, moldova,ukrayna vs) ülkelerinden gelenler mayıs bası gibi gelio ve btn işleri kapuyo... sen sirketinin bulacağı işle yetineceksn. ha bulamazsın demiyorum ama bulma sansın baya az.. bunlar erken döüyo ülkelerine diyorlar ama uydurmaca sayılır.. ben 27 eylulde ddondm daha dönmeyenler vardı o tarihte, hemen hemen aynı tarihlerde dönüyoruz onlarla.. erken dönseler bile cok fazla değil maximum 10-15 gun.. 10 gun içinde 2. bi işe girmek cansıkıcı olsa gerek değmez diye düsünüyorum ha bulabilirsin ama düsük bi ihtimal. oraya giderken tek işte calısacağını dusunerek git 2.iş bulursan extra oLur.. konaklamalar haftalık 75-100$ arası değişir.. yine 100 diye düsünerek git 80e bulursan sevinirsin=)) ben 80e kaldım gecen yaz.. yeme içme hakkında fransız ekmeği 2$a yakın =)) mc donalds gibisi yok =)) crestline a gelince oteline göre değişiyor kimi 30 saati zor verirken kimi haftada 30 saat overtime yapıyor.. managerin turk olursa ki (24.caddedeki days inn) iyi saat alırsın.. bu bahsettiğim oteldeki turk arkadaslar 70 saat alıyordu haftada.. ama ortalama 35-38 saat alırsın vb crestline da.. maximum 2 saat overın olur.. ben otelde calısmadım fakat arkadaslarım wardı beraber kaldığımız.. durum böyleydi.. extra baska sorun olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.. BoL şansLar..

Alıntı
Bookmarks