Virginia Beach'e giderken china town'dan binilen otobüs farklı.O otobüs her zaman olmuyor ve saatleri pek uygun değil.Çin otobüsü olarak geçiyor bi adı daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi.VA'ya gitmenin iki yolu var ucuz olarak.Biri greyhound'a binmek.Onun için JFK'den Port Authority'e gitmen gerekiyor ve bildiğim kadarıyla 4 kez otobüs değiştiriyorsun.Bunu pek önermem otobüsler rahat olmuyor ve o kadar yolculuktan sonra çekilcek iş değil.2. si JFK'den Penn Station'a gidip orda trene binmek(amtrak).Bu bence en iyisi ve rahatı.Virginia Beach'e tren yolu yok.Onun için tren seni New Port'a kadar götürüyor.Ordan amtark'ın otobüsüne biniyorsun ve virginia beach'de iniyorsun.Tren ücretine bu otobüs de dahil.Ben bu yolu tavsiye ederim.En rahatı ve güvenlisi bu.Virginia Beach'de otobüsten ineceğin yerden istediğin yere ulaşman da çok zor olmaz.Bu tren ve otobüsün sana ücreti 100 dolar civarı bi şeye patlar.Bileti erken alırsan 80'e de alabiliyorsun.Norfolk'a gidip ordan beach'e geçmek her türlü daha pahalı oluyor.Bu yolculuk ortalama 8 saat falan sürer.Tabi bazı trenler oluyor 6 saatte gidiyor bazısı 7-8 saatte.Neye göre oluyor o bilmiyorum.Biraz şans artık o da.ben kesinlikle bu yolla gitmeni öneririm.Böle daha ucuz olur.

Alıntı
Bookmarks