Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach Yard?m!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Exclamation Virginia Beach Yard?m!

Selam arkadaslar bu y?l virginia beach e gidece?im in?.Daha i? fuar?na kat?lmad?m ama crestline hotel gruplar?ndan birine girmek istiyorum ingilizce ö?retmenli?i okuyorum deneyimli arkada?lar onerir mi bana crestline ??Virginia da 2. i? bulma sans?m nedir?Konaklamalar haftal?k ne kadard?r yeme içme vs. ne kadar gideri vard?r?Giderken direk ucusmu yap?ym yoksa ny üzerinden otobusle mi gidiyim ?imdiden herkese t?k.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı agudi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar bu y?l virginia beach e gidece?im in?.Daha i? fuar?na kat?lmad?m ama crestline hotel gruplar?ndan birine girmek istiyorum ingilizce ö?retmenli?i okuyorum deneyimli arkada?lar onerir mi bana crestline ??Virginia da 2. i? bulma sans?m nedir?Konaklamalar haftal?k ne kadard?r yeme içme vs. ne kadar gideri vard?r?Giderken direk ucusmu yap?ym yoksa ny üzerinden otobusle mi gidiyim ?imdiden herkese t?k.
    öncelikle ucak biletini norfolk'a al. Norfol Va.. 2. i? ?ans? virginiada yok diyebilirim.. cunku sovyet ülkeleri (rusya, belarus, moldova,ukrayna vs) ülkelerinden gelenler may?s bas? gibi gelio ve btn i?leri kapuyo... sen sirketinin bulaca?? i?le yetineceksn. ha bulamazs?n demiyorum ama bulma sans?n baya az.. bunlar erken döüyo ülkelerine diyorlar ama uydurmaca say?l?r.. ben 27 eylulde ddondm daha dönmeyenler vard? o tarihte, hemen hemen ayn? tarihlerde dönüyoruz onlarla.. erken dönseler bile cok fazla de?il maximum 10-15 gun.. 10 gun içinde 2. bi i?e girmek cans?k?c? olsa gerek de?mez diye düsünüyorum ha bulabilirsin ama düsük bi ihtimal. oraya giderken tek i?te cal?saca??n? dusunerek git 2.i? bulursan extra oLur.. konaklamalar haftal?k 75-100$ aras? de?i?ir.. yine 100 diye düsünerek git 80e bulursan sevinirsin=)) ben 80e kald?m gecen yaz.. yeme içme hakk?nda frans?z ekme?i 2$a yak?n =)) mc donalds gibisi yok =)) crestline a gelince oteline göre de?i?iyor kimi 30 saati zor verirken kimi haftada 30 saat overtime yap?yor.. managerin turk olursa ki (24.caddedeki days inn) iyi saat al?rs?n.. bu bahsetti?im oteldeki turk arkadaslar 70 saat al?yordu haftada.. ama ortalama 35-38 saat al?rs?n vb crestline da.. maximum 2 saat over?n olur.. ben otelde cal?smad?m fakat arkadaslar?m ward? beraber kald???m?z.. durum böyleydi.. extra baska sorun olursa bildi?im kadar?yla yard?mc? olmaya cal?s?r?m.. BoL ?ansLar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de outer banks a (kill devil hills) gidiyorum foodlion da saati 8.75 dolar veriyorlar...ayn? ?eyler bura için de söylenir mi cimbombu10..?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

cimbomlu10 arkada??m te?ekkürler. epey bilgilendirici bir yaz? olmu?.
    Fakat Norfolk' a aktarmadan bahsetmi?sin. E?er Norfolk'a al?rsak 3. aktarmam?z ve +200-300 $ gibi bir kay?b?m?z olacak.. Bunun yerine NY'da inip otobüsle gelmek daha cazip gelmi?ti bize..

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı JazzL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cimbomlu10 arkada??m te?ekkürler. epey bilgilendirici bir yaz? olmu?.
    Fakat Norfolk' a aktarmadan bahsetmi?sin. E?er Norfolk'a al?rsak 3. aktarmam?z ve +200-300 $ gibi bir kay?b?m?z olacak.. Bunun yerine NY'da inip otobüsle gelmek daha cazip gelmi?ti bize..
    200-300 dolar gibi bir fark? bilmiyordum okadar oldu?unu ama bilsem bile aktarmal? giderim ucakla.. zaten uzun ve yorucu bir yolculuktan bahsediyoruz.. elinde bavullarla jfk den c?k?caks?n ve china town a gidiceksn.. baya uzun sürer.. bildi?im kadar?yla china towndan biniosn otobüse. yani ben vb den gelirken son durak china town du.. düz mant?k ordan kalk?yordur die düsünüorm =)) ha e?er jfk e yak?n yerlerden otobüs warsa neden olmas?n dedi?in fakat bunun hakk?nda herhangibir bilgiye sahip de?ilim.. otobüs fiyat?da 45-50 dolar falan yanl?s hat?rlam?yorsam.. bence norfolka ucakla gitmek daha mant?kl?.. tabi snn maddi ac?dan zor duruma sokacaksa güzel bi ?ekilde arast?r otobüsle git.. e?er china towndan biniliyosa we ilk deneyiminse bilmiyorsan oralar? küfür edersn kendine neyse paras? verip ucakla gitseydm diye.. son karar senin yinede..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı xxxmmkxxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de outer banks a (kill devil hills) gidiyorum foodlion da saati 8.75 dolar veriyorlar...ayn? ?eyler bura için de söylenir mi cimbombu10..?
    ne yaz?kki herhangibir biLgiye sahip de?ilim oras? için.. fakat food lion bilinir hemen hemen heryerde vard?r zaten.. 8.75 bi market için oldukca iyi bi miktar genelde 7.25 olur saatlik ücret.. ve ortalama 35-40 saat al?can? düsünürsek gayet ii olur diye düsünüorm snn ac?ndan.. ama 2. i? konaklama vs hakk?nda bilgim yok forumda giden arkadaslardan destek bekLe derim.. ama ne olursa olsn 2. i?e güwenme burdan giderken belli olmaz plan?n? 2.i?e gçre yaparsan hayal k?r?kl??? olabilr gecen yaz giden arkadaslardan biliorm.. nereye gidersn git tek i? diye düsün 2.i?in olursa tad?nddan yenmez zaten.. dedi?im gibi ama saatlik ücretin oldukca iyi..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Virginia Beach'e giderken china town'dan binilen otobüs farkl?.O otobüs her zaman olmuyor ve saatleri pek uygun de?il.Çin otobüsü olarak geçiyor bi ad? daha vard? ama akl?ma gelmedi ?imdi.VA'ya gitmenin iki yolu var ucuz olarak.Biri greyhound'a binmek.Onun için JFK'den Port Authority'e gitmen gerekiyor ve bildi?im kadar?yla 4 kez otobüs de?i?tiriyorsun.Bunu pek önermem otobüsler rahat olmuyor ve o kadar yolculuktan sonra çekilcek i? de?il.2. si JFK'den Penn Station'a gidip orda trene binmek(amtrak).Bu bence en iyisi ve rahat?.Virginia Beach'e tren yolu yok.Onun için tren seni New Port'a kadar götürüyor.Ordan amtark'?n otobüsüne biniyorsun ve virginia beach'de iniyorsun.Tren ücretine bu otobüs de dahil.Ben bu yolu tavsiye ederim.En rahat? ve güvenlisi bu.Virginia Beach'de otobüsten inece?in yerden istedi?in yere ula?man da çok zor olmaz.Bu tren ve otobüsün sana ücreti 100 dolar civar? bi ?eye patlar.Bileti erken al?rsan 80'e de alabiliyorsun.Norfolk'a gidip ordan beach'e geçmek her türlü daha pahal? oluyor.Bu yolculuk ortalama 8 saat falan sürer.Tabi baz? trenler oluyor 6 saatte gidiyor baz?s? 7-8 saatte.Neye göre oluyor o bilmiyorum.Biraz ?ans art?k o da.ben kesinlikle bu yolla gitmeni öneririm.Böle daha ucuz olur.
    ""Let the game begin""

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eger ilk yiliniz ise Istanbul-JFK gidis donus, JFK-Virginia Beach ayri tek yon ucak bileti almanizi tavsiye ederim... 2-3 kisi grup giderseniz diger iki yol eglenceli gecebilir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Evet 3 arkada? gidiyoruz. Tren i?i kafama yatt? epey te?ekkür ederim bilgilendirdi?iniz için.. Arkada?larla bir karara ba?layaca??z sizin dediklerinizden yola c?karak..

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkada?lar yard?mlar?n?z için te?ekkürler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkada?lar bende k?z arkada??mla birlikte Virginia Beach Ocean Breeze Waterpark'ta çal??mak üzere gidece?im. ?lk defa Amerika'ya gidiyoruz ve burada yaz?lanlara göre kendimize bir rota çizece?iz. Daha fazla bilgi verebilecek arkada?lar?n burada yazmas? bizim için iyi olur, te?ekkürler...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı WonderKid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar bende k?z arkada??mla birlikte Virginia Beach Ocean Breeze Waterpark'ta çal??mak üzere gidece?im. ?lk defa Amerika'ya gidiyoruz ve burada yaz?lanlara göre kendimize bir rota çizece?iz. Daha fazla bilgi verebilecek arkada?lar?n burada yazmas? bizim için iyi olur, te?ekkürler...
    asl?nda hiç duymad?m buray?.. bi su park? var water country diye fakat oda williamsburg da.. bakt?m yerine netten su an.. biraz beache uzak bisiklet i?ini görür gibi yada otobüs.. art?k o size kalm?s.. i? ile ilgili hiçbir bilgim yok fakat iyi saat alaca??n?z? düsünüyorum genelde e?lence yerleri iyi saat veriyor.. daha detayl? bilgiyi daha önce orda cal?san arkadaslardan alabilirsn ama dedi?im gbi ben daha ilkkez duydum buray? belkide yeni ac?lm?st?r

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asl?nda hiç duymad?m buray?.. bi su park? var water country diye fakat oda williamsburg da.. bakt?m yerine netten su an.. biraz beache uzak bisiklet i?ini görür gibi yada otobüs.. art?k o size kalm?s.. i? ile ilgili hiçbir bilgim yok fakat iyi saat alaca??n?z? düsünüyorum genelde e?lence yerleri iyi saat veriyor.. daha detayl? bilgiyi daha önce orda cal?san arkadaslardan alabilirsn ama dedi?im gbi ben daha ilkkez duydum buray? belkide yeni ac?lm?st?r

bo? günlerde gezmek ve travel için ayr?lan sürede seyahat için bir araba almay? dü?ünüyorum. tabii öncelikle prosedürleri ve yöntemleri ö?renmek gerek.bu süreye kadar da bisiklet al?nabilir tavsiye için te?ekkürler sitede ara?t?r?yorum önceden çal??an bulamad?m henüz umar?m orada çal??acak olan birileri veya çal??masalarda virginia beach'e gidecek birileri ileti?ime geçer te?ekkürler ...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende bu yaz virginia day?m subway de tabi vize sorunsuz geçerse (= virginia n?n hangi bölgesinde bilmiyorum. umar?m iyi güzel ho? olur

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu yaz virginia day?m subway de tabi vize sorunsuz geçerse (= virginia n?n hangi bölgesinde bilmiyorum. umar?m iyi güzel ho? olur
    gmz arkadas?m va da hangi bölgede oldu?unu nas?l bilmiyorsun sirketin söylemedimi henuz.. va beachte gecen yaz subwayde cal?san 2 arkadas?m ward? cok saat alam?yorlard? daha beache uzak olan taraftaki subwayler daha ii saat weriyor diyorlard? cal?smad?m bilmiyorum.. fakat ö?renmelisin biran önce tam nerede cal?saca??n?.. bu arada erciyeste hangi fakultedesin.. =)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gmz arkadas?m va da hangi bölgede oldu?unu nas?l bilmiyorsun sirketin söylemedimi henuz.. va beachte gecen yaz subwayde cal?san 2 arkadas?m ward? cok saat alam?yorlard? daha beache uzak olan taraftaki subwayler daha ii saat weriyor diyorlard? cal?smad?m bilmiyorum.. fakat ö?renmelisin biran önce tam nerede cal?saca??n?.. bu arada erciyeste hangi fakultedesin.. =)
    biraz gecikmeli olarak cevapl?yorum k.b. (= virginia beach subway plaja yak?n yerdeymi?. ve mühendislik fak.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz gecikmeli olarak cevapl?yorum k.b. (= virginia beach subway plaja yak?n yerdeymi?. ve mühendislik fak.
    plaja yak?n baya bi subway war =) atlantic ave. da.. neyse gitti?inde ö?renirsin art?k =)) iyi e?lenceLer..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Konu çok faydal? reserve edeyim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)