Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biliyorum burayı cok kez gittim.Saatlik ücreti düşük olmasına rağmen haftalık saat ortalaması ve overtime olması uygun duruyor.Portland'ın tam göbeğinde büyük bir hotel olması nedeniyle iyi de tip alırsın diye tahmin ediyorum.2. işten yana sıkıntın olmasın.Housekeeper olacagın için her gün 3-4 ten sonra boş olursun.Kasabanın cafe kıyafet fastfood gibi bir çok dükkanla dolu olması sebebiyle de 2. iş bulmak kolay olacaktır.Kasaba kapasitesine göre kalabalık o nedenle konaklamanın daha ucuza geleceğini düşünmüyorum ayrı bir eve cıkılıp odalar paylaşılmazsa şayet.

Bu tamamen şahsi görüşümdür Portland ABD nin en tatlı kasabalarından biridir
gerçekten çook teşekkür ederim bir kaç soru daha sorsam yardımcı olursunuz herhalde
bize önerilen işler genelde montana da doğu pek olmadığı için burayı düşündük gezme açısından ulaşım kolay olsun die 2.şıkkımız da Adventure Bound Camping Resorts at Cape May bu ikisi arrasındayız açıkçası buna da yorum yapabilirseniz çok sevinirim..

Hourly wage : $ 8.25
Tips : no
Housing provided : yes
Housing cost per week : $50
Minimum hours per week : 30 hours
Overtime : no
Bonus : yes

Student must work until contract end date. Bonus: 1.00 for every hour worked ayrıca fazladan $1 fazlası da var ama tip yok bunun için düşünceleriniz neler olur ? ayrıca portland için hotel büyük ya okumuştum kat görevlileri alıyor tipleri die ne kadar doğrudur bilemiyorum da..