Alıntı yigitt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkada?lar, bu y?l bende work and travel'a ilk defa kat?l?cam. Son s?n?ftay?m. Ayn? zamanda bir reklam ajans?nda grafik tasar?mc?y?m. Asl?nda bu yaz work and travel de?il, Amerika'da Grafik Tasar?m üzerine staj yapmay? dü?ünüyordum. Ama staj gibi uzun süreli bir programdan önce, daha k?sa süreli Wat'la kendimi denemem daha do?ru olur diye dü?ündüm.

Sponsordan i? listeleri Ocak 26'da geldi. Fakat içime sinen bir i? yoktu.
Merak etti?im konu ise ?u: Program?m? self'e dönü?türüp Amerika'da bir reklam ajans?nda grafiker olarak çal??may? istiyorum. Bu yüzden, self kat?l?mc?lardan, i? bulman?n inceliklerini, kullan?lan internet sitelerini vb. araçlar? ö?renmem gerekiyor.

Yard?mc? olursan?z sevinirim.

ben mimar sinan universitesinde grafik tasar?m, okuyorum gecen sene watla manhattana gittim, ilk bir ay gordugum her grafik tasar?mc? ilan?na mesaj at?p cv gondermi?tim craigliste ama hic bi?i c?kmad?. hevesini k?rmak gibi olmas?nda, zor ama imkans?z deil tabi. türk ün birisi cevap vermi?ti gorusecektik ama sonra bir daha geri donus yapmam??t?.

nereye gideceksin bilmiyorum ama merkezi bi yer secersen daha fazla ajansla ileti?im kurabilirsin.