Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da Grafik Tasar?m

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende matbaac?y?m NJ de Türk matbaas? ve ajanslar? vard? bakm??t?m zaman?nda.

crrlai*yahoo mail suraya bir mesaj at durumu anlat deki ben grafikerim nas?l bir eleman ar?yorsunuz 3 ay kalacag?m falan bakal?m dönecekler mi ? i? Nj deymi? grafiker ar?yorlar sor bakal?m maddi durumu falan
    ??e kabul edilirsen bir yemek isterim haberin olsun
    Sa?olas?n Özgür. Mail att?m. ?? olursa, sadece yemek de?il üzerine tatl? da ?smarlar?m

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hay?rl?s? olsun o zaman, new york için cok ilan bulursun craigliste ama geri donmüyorlar dedigin gibi k?smet art?k ama y?lmamak laz?m, nereden ne c?kacag? belli olmaz. ben grafik i?ini aramay? b?rak?p tattoo yapmaya baslam??t?m. bu sene napar?m art?k orada bilmiyom.

tasar?mc? ????? laf? da ho?uma gitti saolas?n.
    calkan tattoo dedin, beni benden ald?n. 2. dövmeyi Amerika'da yapt?rmak istiyorum. Millet alaca?? teknolojik ürünleri dü?ünür, ben yapt?raca??m dövmeyi dü?ünüyorum. New York taraf?nda olursam, yer konusunda tavsiyeni al?r?m
    Nobody loves no one...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı yigitt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sa?olas?n Özgür. Mail att?m. ?? olursa, sadece yemek de?il üzerine tatl? da ?smarlar?m

calkan tattoo dedin, beni benden ald?n. 2. dövmeyi Amerika'da yapt?rmak istiyorum. Millet alaca?? teknolojik ürünleri dü?ünür, ben yapt?raca??m dövmeyi dü?ünüyorum. New York taraf?nda olursam, yer konusunda tavsiyeni al?r?m

eyvallah ben oralarda olaca??m, bende daha iyi bir dövme makinas? almay? dusunuyorum + itina ile tattoo yap?l?r.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks