Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 İş Listeleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 2011 Ýþ Listeleri

Arkadaþlar, þirketim 26 Ocak'da ilk iþ listesini gönderdi. Oldukça geç bir tarih olduðunu düþünüyorum. Ve o zamandan bu yana sadece 5-6 yeni iþ eklendi. Gelen listedeki iþlerse oldukça hýzlý tükeniyor. Tercih ettiðim 2 iþ çok çabuk doldu hatta bazýlarý doðrudan "dolmuþtur" ibaresiyle geliyor. Ve hala bir yere yerleþebilmiþ deðilim.

Merak ettiðim þu: Bu durum Amerika'da hala daha ekonomik krizin yankýlanmalarý sürdüðü için mi böyle. Bütün iþler ortalama 7.5 $ saatlik ücret veriyor. Eðer sebep ekonomik kriz ise, durumu kabullenip var olan iþlerden birine baþvurayým.
    Þartlar geçen yýllarda gördüðüm iþlere oranla daha kýsýtlý. Sizin elinizdeki iþ listelerinde de durum bu mu? Yoksa bu benim sponsorumun yetersizliði mi?

BannedUser
    Guest

Alýntý yigitt Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar, þirketim 26 Ocak'da ilk iþ listesini gönderdi. Oldukça geç bir tarih olduðunu düþünüyorum. Ve o zamandan bu yana sadece 5-6 yeni iþ eklendi. Gelen listedeki iþlerse oldukça hýzlý tükeniyor. Tercih ettiðim 2 iþ çok çabuk doldu hatta bazýlarý doðrudan "dolmuþtur" ibaresiyle geliyor. Ve hala bir yere yerleþebilmiþ deðilim.

Merak ettiðim þu: Bu durum Amerika'da hala daha ekonomik krizin yankýlanmalarý sürdüðü için mi böyle. Bütün iþler ortalama 7.5 $ saatlik ücret veriyor. Eðer sebep ekonomik kriz ise, durumu kabullenip var olan iþlerden birine baþvurayým.
    Þartlar geçen yýllarda gördüðüm iþlere oranla daha kýsýtlý. Sizin elinizdeki iþ listelerinde de durum bu mu? Yoksa bu benim sponsorumun yetersizliði mi?
    Sponsorunun deðil þirketinin yetersizliði. Sen sormuyor musun nasýl oluyorda dolu ibaresi ile gelir bu iþler diye. Neye göre sýralama yapýyorlarmýs. ABD saatlik ücret eyalete, yapýlan iþe göre deðiþir genel olarak. Ya da o iþler dolu sana artislik olsun diye mi iþin adýný atýyorlar.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu konuyu sordum. Ama ne yazýk ki tatmin edici bir cevap alamadým. Zannedersem, ilk önce diðer ülkelere gönderiyorlar. Sýralama neye göre yapýlýyor, hiç anlamýþ deðilim. Bu saatten sonra, þirket deðiþtirmek saðlýklý bir adým deðil. Gerekirse self programa dönmek istiyorum, biliyorsun.

BannedUser
    Guest

Alýntý yigitt Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu konuyu sordum. Ama ne yazýk ki tatmin edici bir cevap alamadým. Zannedersem, ilk önce diðer ülkelere gönderiyorlar. Sýralama neye göre yapýlýyor, hiç anlamýþ deðilim. Bu saatten sonra, þirket deðiþtirmek saðlýklý bir adým deðil. Gerekirse self programa dönmek istiyorum, biliyorsun.
    Ýþ listeni gördüm. Kardeþ zaten senin þirket büyük ihtimal baþka sponsorlada çalýþmýyordur þirket adýný ilk kez duyuyorum. Artýk o iþlerle yetineceksin.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Baþka sponsorlar var. Amerex ve GeoVision. Fakat araþtýrdýðým kadarýyla, bu ikisi pek de elle tutulur deðil.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)