arkadaþlar new yorka thy nin 2 uçaðý var bi,ri akþam 21.00 de new yorkda diperi 14.45 de new yorkda olacak...14.45 e yer bulamýyorum 21 de inersem ne yapacaðým saatlerce orada???
arkadaþlar new yorka thy nin 2 uçaðý var bi,ri akþam 21.00 de new yorkda diperi 14.45 de new yorkda olacak...14.45 e yer bulamýyorum 21 de inersem ne yapacaðým saatlerce orada???
ordan nereye gýdeceksýn...hostelde kalabýlýrsýn...chelsea spot diye bakarsan gunluk 27 dolarmýs odalar, týme squera ya 7 dk uzaklýktaymýs merkezde yaný
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
özgür asagý yukarý ayný ya expedia da aktarmasýz fiyatý bu trek turizm'in aktarmalý biletlerine eþit fiyatlarý yanlýz hani ark. demiþ ya bilet deiþikliklerine alýnmýyo para acaba donus zamanýnd aayarlanma oluyomuki ? ondan mý bahsediyor...
bu arada trek de 600 euro civarý aktarmalý
expedia da direk ucus delta ile 737 dolardý.
FORZA ES-ES
özgür hangi site var bakabileceðimiz uçak biletlerine ucuz....eegr yasaksa özeldende mesaj atsan sevýnýrmm
geçen hafta baktým 500 dolardý,bu hafta ayný tarihlerde fiat 520dolara çýkmýþ,:s ondan dedim..yine iner mi acaba fiat,borsa gibi biþi galiba![]()
tamam) teþekkurler
ucaga býnmek rýsk almaktýr bence allah yardýmcýnýz olsun býz kazasýz belasýz atlattýk sýra sýzde![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
bilet icýn daha erken arkadaslar bosuna kasmayýn sýmdýlýk mart sonu nýsan basý en ýdeal zamandýr genelde kampanyalar o doneme denk gelýyo fýrmlarýn ..
500 dolarlik biletler varsa ve vizeniz hazirsa alin.. 500 den daha ucuz olma ihtimali % 1 den cok daha az.. kampanya donemlerinde alinacak biletler de 600-700 arasinda olur. o zamnki fiyatlar 1000 dolarlari buldugu icin bu fiyatlar uygun oluyor..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
herkese merhaba bende bu sene ilk kez wat a katýlýyorum vize mi de aldým.sýnavlarým dolayýsýyla 24 yada 25 haziran 2sinden birinde mutlaka uçaða binmem gerekiyor uçak bileti bakýyorum bende belli sitelerden 650$-700$ arasý aktarmalý mevcut biletler var...danýþmaným bana thy den direk uçuþ 870$a bilet buldu aradaki farka bakýnca haliyle internet cazip geliyor fakat internettten alýnan bilette tarih deðiþikliðinde 150 euro gibi uçuk bi cezadan bahsetti ve 2.bavul içinde 60euro bi ücret ödemem gerektiðini söyledi yani þuan kar yapsam bile sonuçta zararlý çýkacaðýmý söyledi bu ne kadar doðru www.expedia.com yada ekobiletten daha önce bilet alan arkadaþlar tarih deðiþtirme yada bavul konusunda böyle sorunlarla karþýlaþtýmý ve ben hangisini seçmeliyim.mart nisan aylarýnda biletlerin ucuz olduðunu okudum forumdan ama sadece gidebileceðim 2 gün varken bilet bulamama ihtimalim yüzünden þimdi almak istiyorum...
yardýmlarýnýz için teþekürler...
aga mýabla dicektin galiba
evet gecen hafta baktýgýmda oyleydý ama JFk beným....508 de oluyor bazen...
birincisi arkadasim internetten alinca bu sekilde olur diye bir kaide yok.. expedia dan alirsan biletini degistirme icreti odersin tarih icin ama ekobilet.com dan alirsan bileti uctugun firmaya bagli olur bu.. genelde degisim ucreti odenir. ikinci bavul ucreti thy disinda cogu havayolu sirketlerinde uygulaniyor. bunun ucreti degisiyor 60 euro denemez. her havayolu sirketinin kendi fiyatlari var. giderken zaten ikinci bavul goturmezsin donus icin ikinci bavula para verebilirsin eger cok alisveris yaparsan.. sen buldugun biletin hangi firmaya ait olduguna bak sonra o firmanin ikinci bavul ucretlerine bak. ve degisimde ne kadar aliyorlar ona bak bunlar kendi sitelerinde yazar ya da o firmanin istanbuldaki burolarini arayip ogrenebilirsin.. daha sonra buldugun bilet fiyatina donus ucagi icin ikinci bavul parasi ekle yani bi kere eger ben tarihi kesin degistiririm dersen de degisim ucretini de ekle sirketinin fiyatiyla karsilastir..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
1. Arkadas vizeyi aldýnda vizede sorulan sorular nerede
2. 2.bavula ücret kýstaslarý degýsýr 2.bavula ucret diye birþey yok zaten cogu havayolu þirketinde 2 bavul ucretsýzdýr (eger agýrlýgý gecmezse) gerci hersene deðiþtiriyorlar ama.
3. Work and Travel þirketinden bilet alma kendýn al. Neden diyeceksýn ABD gittiðinde þirket yetkilisini arayacaksýn tarýh degýstýrmek ýcýn o da acenta arayacak tekrar arayacaksýn falan fýlan uzun hýkaye.
Bileti ancak 15 mayýstan sonra bulamazsýn dur bakalým daha þubattayýz.
Arkadaþým NY gidiþ dönüþ bileti 514€ bulduðunu söyledi. Tabi kampanyalar için dah erken.
Euroymuþ çok pardon ben de sýmdý baktým...dolar dýye yanlýs demýsým..
evet výzeyý aldým dýyenler,býraz anlatsa yaa býzýmde ýcýmýz acýlsa![]()
2 sene önce British Airways 500$Ýstanbul-NY arasý uçtu. Bakalým ayný firsat bu yýl için de olacak mý? Beklemek lazým açýkçasý... THY aktarmasýz 600€ civarý bulunabilir.
benýmde arkadaslarým almýstý ,550euroya aktarmasýz thy ucagý kampanya yapmýstý ama mayýsýn son haftasýndaydý...degýstrmekte paralýydý...
daha fazlaydý yanlýs hatýramýyorsam..ben sordugumda 100tl gýbý býseydý o zaman
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks