Evet arkadaþlar benimde artýk bir vize tarihim varBakalým ne olacak o gün vizeye girecek varsa haberleþelim. Transkript hazýr (1.93), pasaport hazýr. En kýsa zamanda fortis banka 140 dolarýmý yatýrmam gerek.
Evet arkadaþlar benimde artýk bir vize tarihim varBakalým ne olacak o gün vizeye girecek varsa haberleþelim. Transkript hazýr (1.93), pasaport hazýr. En kýsa zamanda fortis banka 140 dolarýmý yatýrmam gerek.
Konu BannedUser tarafýndan (23-02-2011 Saat 03:02 PM ) deðiþtirilmiþtir.
hadý hayýrlýsý olsun baalým (:
Hayirlisi ile al ve gel...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Umarým sorunsuz geçer Özgür. Kolay gele...
Nobody loves no one...
Son bir hafta
yusuf yusuf yusuf
Ýnþallah alýrým su vizeyi.
alýrsýn inþallah detaylarla ve mutlu haberlerinle bekliyoruz seni
alýrsýn kakroo ben sana guvenýyom yawwww...yaparsýn...gýt gelde ýslatalým![]()
Hadi hayýrlýsý olsun... Ýyi þanslar...
inþ alýrsýn hayýrlýsýyla bu ingilizce transkribi nasýl alýyorsun ben paü deyim geçen sordum bilmiyorlar
Ozgur deneyimlerin ve bildiklerin sana o vizeyi alman icin yetecek. teksey sakin olman biliyorsun
git al ve gel![]()
Thunder yarýn aksama kadar yazmazsam bilki almamýþýmdýr. Heyecan arttý iyice birazdan gidip parayý yatýrýcam bankaya.
bol sans kardesým sýkýntý yokallah korusun sende alamassan bende gýtmem gorusmeye :P
![]()
yarýn istinyede görüþelim inþallah![]()
makrooo yarýn sana mesaj atarým ben bende cok merak yapýyorum (:
ama emýným sana výze yerýne green card verecekler yarýn![]()
hehe ben aldým výzeyi bugun adam bana favori tv programýný sordu okan bayülgen deyince verdi vizeyi oda çok seviyormuþ![]()
yarin icin bol sans,umarim sikinti yasamadan alicaksin vizeye ozgur,ben inaniyorum
bence o vize tamamdýrmerakLa bekLiyorum bende.. BoL þans..
bol þans![]()
umarim alirsin
LIVE IS LIFE
bol þans![]()
valla makronun mesajýyla uyandým sýmdý go go go go yazmýs buyuk ýhtýmalle almýs výzeyýo yazmadan ben yazým dedým heheh e: hayýrlýsý olsun kardesým
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 1
Bookmarks