Þirket seçiminde google'de arama yaparken xxx maðdur yazýnca þirketinizle daha önce giden ve maðdur olan kiþileri görebilirsiniz. Tabii burada kasten bu þirketleri karalamak amacý güdenlerde olabilir bu yüzden bu mesajlardaki inandýrýcýlýk önemli yani yazan kiþinin adý soyadý belli mi ?
Türkiye 100 lerce wat þirketi var. Bunlar her sene ABD ye yaklaþýk 7000*8000 ögrenci gönderiyor. Bu öðrencilerin içinde de yüzlerce maðdur var. Bu maðdurlarýn inanýyorum ki sadece %30 u öðrenci menþeili maðduriyet. Þirketlerin yalanlarý dolandýrýcýklarý (sponsor sorunlarýda þirkete aittir çünkü anlasan onlar) ise artýk bu programýn cýlkýný çýkarmýþtýr.
Tamam 500 öðrenci gönderirsin 4*5 sorun olur anlarýz ama sen hersene gönderdiðin ögrencilerden 10*20 hatta 50 kiþide sorun yaþýyorsan senin kazandýðýn para haramdýr. Öðrenciden ön kayýt ücreti adý altýnda 600*700 tl kesiyorsan, öðrencinin iþini erkenden ayarlamýyorsan, erken kayýt adý altýnda öðrenciyi kaydedip sonra da fuara kadar bekletiyorsan, fuara gelecek iþleri gösteremeyiz diyorsan, öðrenciyi iþe yerlestirip sonra kusura bakma burasý dolmus diyosan, alaska iþlerine kaydedip ''ya sezon kötü olacak baþka yere gönderelim'' diyorsan, ds formunu getiremeyip öðrencinin abd gitmesini engelliyorsan, fahiþ fiyatlara öðrenciye bilet kakalýyorsan, sahte kredi kartý ile öðrenciye bilet alýyorsan, tamam iþiniz hazýr deyipte ABD de öðrenciyi iþsiz býrakýyorsan, þirkete geldiðinde hoþ beþ yapýp oraya gittiðinde öðrenci aradýgýnda telefona bakmýyorsan SEN ÞÝRKET DEÐÝL DOLANDIRICISIN bence.
Bunu neden yazdým biliyor musunuz su an benim bu konumda olan ve bana danýsan cok arkadas var.

Alýntý

Bookmarks