Work and Travel
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çikolata fabrikası

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #2
    BannedUser
    Guest

    Standart

    Fabrikalarda overtime imkanı var evet ama 80 saat olması her zaman geçerli değil. ABD de TR'den farklı olarak vardiyalar 12 saat şeklinde düzenlenir. Genellikle 6 gün çalışılır buda 12*6 = 72 saat fix çalışacaksın demek bazı durumlarda 7 günde çalışabilirsin nadiren. Ayrıca gece ve gündüz vardiyası farklı ücret alır. Konaklama genelde fabrikaların buldugu yerlerde olur ve buralarda kalmak mecburıdir tahmınim 350*400 dolar arası konaklama alırlar. Çünkü sizleri servislerle fabrıkaya topluca getirirler. İstif, taşıma gibi kısımlarda çalışmak biraz yorucudur ama daha fazla serbest zaman olur. Paketlemede bosluk bulmanız daha zordur.

    Gezme konusuna gelince NY , Washinghton DC, Ocean City, Virginia Beach ve Boston yakın olacagından buraları rahatca gezebilirsin.

    Kısa bir hesaplama ile aylık net kazancın

    72 saatten hesaplarsak saatlik ücret 8 dolar diyelim.

    40x8 = 320 dolar regular
    32x12= 384 dolar overtime

    haftalık 700 dolar yuvarlak olarak. Ayda 2800 dolar 400 dolar kira olsa 2400 dolar net kalır Artı yemek muhtemelen size aittir. Aylık 400 de yemek desen size 2000 dolar kalır.

    NOT : Kız arkadasınla gidiyorsan yerleştirilme esnasında birlikte hareket edin fabrika içinde aynı departmanda olmaya bakın.

    Konu BannedUser tarafından (12-02-2011 Saat 03:43 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Alaska valdez ak silver bay fabrikası yolcuları:)
    Konu Sahibi clain Forum Alaska (AK)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 02-04-2010, 05:59 AM
  2. çikolata
    Konu Sahibi revoltck Forum Diğer İş Seçenekleri
    Cevap: 32
    Son Mesaj : 25-03-2010, 03:16 PM
  3. Çikolata Fabrikaları
    Konu Sahibi hellguard Forum Diğer İş Seçenekleri
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 21-12-2008, 12:53 AM

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •